Paul Hollebon wordt Director Sales Engineering Commvault Benelux

Paul Hollebon, Commvault

12-05-2020 | door: Witold Kepinski

Paul Hollebon wordt Director Sales Engineering Commvault Benelux

Commvault heeft Paul Hollebon aangesteld als Director van Sales Engineering voor de Benelux waar hij verantwoordelijk zal zijn voor alle presales activiteiten.

Edward van der Jagt, Sales Directeur Benelux bij Commvault, zegt over de aanstelling: “Wij zijn erg blij met de komst van Paul. Hij brengt heel veel expertise met zich mee om Commvault verder te helpen in de transformatieve fase waarin de organisatie nu zit. Door zijn kennis en ervaring in de verschillende europese ICT-landschappen, is hij de beste persoon om de presales teams van de Benelux te ondersteunen.”

In zijn vorige rollen bij Dell Technologies was Hollebon leidinggevende van verschillende technische specialisten en presales teams in de Benelux en neemt veel ervaring mee in het bouwen van teams die cultureel op elkaar zijn afgestemd.

“Mijn focus is om te groeien door sterke lokale teams te bouwen die in staat zijn om ons portfolio in te zetten op de manier die klanten en partners van ons mogen verwachten en verdienen. Op een manier die klanten in staat stelt om het uiterste uit hun data te halen, om in de beweeglijke wereld van software, ‘data ready’ te zijn. Commvault Engineering verfijnt voortdurend haar oplossingen, waardoor persoonlijk contact met onze klanten en partners cruciaal is om vertrouwen, begrip en productieve relaties te ontwikkelen.”

Zijn achtergrond en kennis ligt sterk in bedrijfsontwikkeling en de IT en software industrie waardoor hij duidelijk inziet dat het een heel opwindende tijd is om bij Commvault te zijn: “2020 is een jaar van nieuwe ondernemingen en groei. Commvault is marktleider op het gebied van gegevensbescherming en informatiebeheer met oplossingen die door klanten en analisten als de meest innovatieve ter wereld zijn erkend. De recentelijke overname en integratie van Hedvig ‘Distributed Storage Platform’ geeft goed weer hoe Commvault begrijpt en levert wat het ecosysteem nodig heeft, en op een manier die geen andere leverancier kan realiseren. Technologisch gezien zijn we klaar voor de toekomst”, aldus Hollebon.

Terug naar nieuws overzicht
Software