Wouter Hoeffnagel - 13 mei 2020

Dell lanceert open source networking oplossingen voor automatiseren van datacenters

Dell lanceert open source networking oplossingen voor automatiseren van datacenters image

Dell Technologies introduceert Enterprise SONiC Distribution by Dell Technologies. Deze nieuwe set open source networking-oplossingen helpt organisaties bij het moderniseren en vereenvoudigen van zowel de operations als het beheer van hun datacenters. Dell biedt volledige ondersteuning voor de oplossingen.

Organisaties vertrouwen steeds vaker op moderne hybride cloud-modellen om zaken te doen. Een monolitische en gepatenteerde aanpak zorgt hierbij voor inefficiënte netwerken en onnodige complexiteit. Dell Technologies bouwt verder op het werk van Microsoft Spearhead als onderdeel van het Software for Open Networking in the Cloud (SONiC) open source-project.

Door SONiC te integreren in de Dell EMC PowerSwitch Open Networking-hardware, neemt de Enterprise SONiC Distribution complexiteit weg en creëert een agile en flexibel netwerk middels een aanpak die is gebaseerd op open standaarden.

"Onze klanten vertellen ons dat hoewel een hybride aanpak kritiek is voor hun succes, zij moeite hebben hun netwerken te onderhouden, schalen en beheren om point of failure te voorkomen", legt Tom Burns, senior vice president en general manager Dell Technologies Integrated Products & Solutions, uit. "Door switch software op te breken in meerdere gecontaineriseerde componenten helpen we bedrijven het beheer van grootschalige, complexe netwerken drastisch te vereenvoudigen en vergroten we de beschikbaarheid in een cloudmodel."

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!