Anywhere365 krijgt twinting miljoen euro extra kapitaalinjectie

Gijs Geurts

14-05-2020 | door: Witold Kepinski

Anywhere365 krijgt twinting miljoen euro extra kapitaalinjectie

Anywhere365, de softwareleverancier voor Enterprise Dialogue Management en Cloud Contact Center voor Microsoft Teams, kondigt een extra investering van 20 miljoen euro aan, ontvangen van zijn bestaande investeerder Bregal Milestone. De vervolginvestering brengt de totale externe financiering op 60 miljoen euro en de oprichter van Anywhere365, Gijs Geurts (foto), behoudt een meerderheidsbelang in het bedrijf.

Anywhere365 zal het nieuwe kapitaal gebruiken om de meer dan 1.000 internationale klanten te helpen bij de transitie van legacy-systemen en ondersteunen in het bereiken van aanzienlijke efficiëntieverbeteringen in hun contactcenteractiviteiten. Anywhere365's Dialogue Cloud Platform voor Microsoft Teams stelt callcentermedewerkers namelijk in staat om klanten moeiteloos te betrekken via meerdere communicatiekanalen, terwijl de context en geschiedenis van de gesprekken altijd binnen handbereik zijn.

"Als gevolg van de COVID-19-pandemie staan grote ondernemingen voor de uitdaging om de groeiende vraag naar tijd- en plaatsonafhankelijke interactie tussen klanten en medewerkers te faciliteren”, vertelt oprichter en CEO Gijs Geurts. “Nu, meer dan ooit, zien we de noodzaak voor deze ondernemingen om hun thuiswerkende medewerkers te ondersteunen met de juiste oplossingen voor het bieden van een ??hoogwaardige klantervaring zonder frustratie. Onze klanten kunnen hun huidige infrastructuur maximaliseren, enorme kostenreductie bereiken en de productiviteit van hun medewerkers verhogen. Binnen enkele uren worden nieuwe contactcenter-entiteiten geïmplementeerd en native geïntegreerd met toonaangevende CRM- en ITSM-platforms zoals Dynamics CRM, Salesforce, SAP C4C en ServiceNow.”

Met de investering kondigt Anywhere365 ook de benoeming van Will Blench als lid in de Raad van Bestuur aan. Blench is momenteel General Manager Enterprise EMEA bij Microsoft, met eerdere leidinggevende functies bij Unit4 en VMware. Daarnaast is hij een alumni van HP Labs.

Tot slot versterkt Anywhere365 haar senior directie met de benoeming van Frans Koch tot Chief Financial Officer. Koch, een hands-on en ondernemende executive, zal leiding geven aan de wereldwijde financiële activiteiten van het bedrijf en de internationale expansie. Daarnaast zal hij leiding geven aan de buy-and-build-groeistrategie van het platform. Koch voegt zich met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van financieel leiderschap in de technologiesector bij Anywhere365. Voor de benoeming was hij verantwoordelijk voor de financiële leiding bij LivePerson, een Nasdaq-genoteerde wereldleider in conversational communications.

Terug naar nieuws overzicht
Software