Insight stijgt op Fortune 500-lijst

Rogier Stolk

21-05-2020 | door: Wouter Hoeffnagel

Insight stijgt op Fortune 500-lijst

IT-adviseur en systemintegrator van intelligente technologische oplossingen Insight Enterprises is 21 plaatsen gestegen in de Fortune 500-lijst van dit jaar. De nieuwe positie op nummer 409 is de best behaalde positie voor Insight in de afgelopen twaalf jaar.

Technologie neemt alsmaar in complexiteit toe. Insight richt zich op het leveren van digitale transformatie-oplossingen aan klanten, die het IT-ontwerp, de implementatie en het beheer voor hen vereenvoudigen. Door de overname van PCM in augustus 2019 versterkte Insight zijn marktpositie in de Verenigde Staten, Canada en het Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf profiteert van de vier oplossingsgebieden, waarvoor klanten zich het meest melden bij Insight: het aansturen van digitale transformatie, het moderniseren en beveiligen van dataplatformen, het versterken van de productiviteit van medewerkers en het vereenvoudigen van de inkoop en beheer van IT.

Rogier Stolk (foto), Country Manager Insight Enterprises Nederland: “In deze ongekende tijden zijn organisaties op zoek naar slimme oplossingen om in te spelen op de veranderingen die ze in de markt ervaren. Hoe kunnen ze als organisatie een grotere digitale behendigheid realiseren om aan de nieuwe eisen te voldoen? Insight is als wereldwijde speler goed gepositioneerd om expertise te leveren op het gebied van onder andere supply chain management, samenwerkingsoplossingen, bedrijfscontinuïteit, security en managed services. Ook het afgelopen jaar kregen wij de kans om organisaties te helpen bij hun digitale transformatie en hielpen wij hen nieuwe toonaangevende technologie, strategisch in te zetten. Het is geweldig om te zien dat de ranglijst van dit jaar die toewijding weerspiegelt.”

Terug naar nieuws overzicht
Digitale Transformatie