Microsoft neemt RPA specialist Softomotive over

21-05-2020 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Microsoft neemt RPA specialist Softomotive over

Microsoft neemt voor een onbekend bedrag Softomotive over om de mogelijkheden van Robotic Process Automation te versnellen en uit te breiden. Dit meldt Microsoft tijdens de digitale Build conferentie. Softomotive wordt onderdeel van Microsoft Power Automate.

Softomotive maakt sinds de oprichting in 2005 een groei door als speler in Robotic Process Automation (RPA) en Robotic Desktop Automation (RDA). 

Marios Stavropoulos, medeoprichter en ceo van Softomotive LTD zegt dat de combinatie de volgende voordelen biedt:

Een geïntegreerde ervaring bieden met Microsoft Power Automate - De burgerontwikkelaars die onze wederzijdse klanten zijn, zullen een grotere reeks automatiseringsopties kunnen realiseren.

Uitbreiding van aangrenzende oplossingsintegraties - Microsoft biedt een natuurlijk pad naar niet alleen grotere schaalbaarheid, maar ook naar andere aanvullende oplossingen zoals verbeterde AI en analyse.

Het succes en de ondersteuning van onze klanten verbeteren - We kijken ernaar uit om onze klanten nog betere professionele diensten te bieden als we onderdeel worden van Microsoft.

"Als onderdeel van Microsoft zullen we de volgende fase van RPA inluiden met een echt end-to-end, agile aanbod samen. We zijn ver van onze wortels verwijderd en zijn nu klaar om onze klanten een nieuwe RPA-visie te bieden!" aldus de ceo.

 

Terug naar nieuws overzicht
Software