Poly introduceert Blackwire 8225 met hybride ANC
22-05-2020 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Poly introduceert Blackwire 8225 met hybride ANC

Plantronics (Poly–voorheen Plantronics & Polycom) introduceert de Blackwire 8225. Deze headset met nieuwe hybride opties voor active noise-cancelling (ANC) is de nieuwste toevoeging aan de Blackwire-lijn. Deze premium plug-and-play USB-headset is een uitbreiding op de Blackwire 3300, Blackwire 5200 en Blackwire 7225 en combineert audiofuncties om afleidende achtergrondgeluiden te verminderen.

De Blackwire 8225 is eenvoudig door het IT-team in gebruik te nemen en te beheren. De headset is speciaal ontworpen om geluiden die voor afleiding zorgen drastisch te verminderen op elke werkplek, ongeacht of het gaat om een thuiswerkplek of het traditionele kantoor. Met drie instellingen voor geavanceerde hybride active noise-cancelling (ANC) kunnen gebruikers storende geluiden elimineren afkomstig van bijvoorbeeld stofzuigers of kletsende collega’s op kantoor.

Plug-and-play

De plug-and-play-headset is intuïtief ontworpen. Naast een noise-cancelling microfoon, is de Blackwire 8225 voorzien van Poly’s Acoustic Fence-technologie. Deze vermindert automatisch storende achtergrondgeluiden, zoals pratende mensen of blaffende honden, zodat alleen het stemgeluid van de spreker helder doorkomt. IT-teams beheren de Blackwire 8225 eenvoudig op afstand via Plantronics Manager Pro, een aanvullend verkrijgbare SaaS-oplossing. Voor gebruikers van Microsoft Office Teams beschikt de Blackwire 8225 over Teams om samenwerken en communicatie te ondersteunen. De speciale Teams-knop geeft toegang tot de desktopapplicatie.

Roger Ogborne, global solutions marketing bij Poly: “Wat we vaak horen van mensen die op verschillende werkplekken werken, is dat zij last hebben van lawaai en andere vormen van afleiding die je minder productief kunnen maken. De nieuwe Blackwire is een aanvulling op ons uitgebreide assortiment headsets en is ontworpen voor dagelijks gebruik met de laatste akoestische innovatie. De headset biedt eindgebruikers en IT-professionals de mogelijkheden om - ongeacht hun werkplek - vol vertrouwen aan de slag te gaan.”

Effectiever werken en communiceren

Alaa Saayed, directeur ICT-sector bij Frost and Sullivan: “Werknemers hebben meer dan ooit behoefte aan middelen waarmee ze zich kunnen concentreren tijdens calls en vergaderingen, waarmee ze achtergrondgeluiden kunnen blokkeren en effectief kunnen werken en communiceren. Poly’s Blackwire 8225 maakt gebruik van Acoustic Fence-technologie om elk geluid – behalve de stem van de spreker – tegen te houden. Z’n hybride ANC-technologie zorgt ervoor dat geluid veel beter wordt geblokkeerd, zodat zowel de gebruiker zelf als degene aan de andere kant van de lijn excellente audio ervaart.”

Terug naar nieuws overzicht
Hardware