Nieuwe versie VMware Cloud on Dell EMC is beschikbaar

26-05-2020 | door: Witold Kepinski

Nieuwe versie VMware Cloud on Dell EMC is beschikbaar

VMware kondigt de beschikbaarheid aan van de tweede generatie van VMware Cloud on Dell EMC, een cloud-dienst die de eenvoud en agility van de public cloud combineert met de veiligheid en controle van enterprise-grade on-premises infrastructuur.

Deze VMware-dienst is samen met Dell Technologies ontwikkeld en biedt eenvoudige, veiligere en beter schaalbare infrastructuur as-a-service voor de on-premises datacenters en edge-locaties van klanten aldus VMware.

“IT-teams staan tegenwoordig onder grote druk om de voordelen van een cloud operating-model - snelheid en flexibiliteit - te bieden terwijl ze garant moeten blijven staan voor de veiligheid en compliance”, zegt Fidelma Russo, senior vice president en general manager VMware Cloud on Dell EMC.“VMware Cloud on Dell EMC stelt IT-teams in staat hun operations, beheer en beveiliging van hun on-premises infrastructuur te transformeren naar een cloud-model. Organisaties kunnen bestaande VMware-gebaseerde workloads direct naar deze cloud-dienst migreren waardoor ze herontwikkeling, refactoring en werk aan de architectuur en de daarmee gemoeide kosten kunnen vermijden. Daarbij maximaliseert het de waarde van bestaande IT-inveseringen en het elimineert de potentiele noodzaak voor point IT-tools en gerelateerde processen.”

Terug naar nieuws overzicht
Cloud