KPN start met tech webinars voor ondernemers

Marieke Snoep

26-05-2020 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

KPN start met tech webinars voor ondernemers

KPN zendt de komende twee weken live 28 webinars uit om zakelijke klanten bij te praten over de mogelijkheden van IoT, 5G en cybersecurity. Veilig online samenwerken is belangrijker dan ooit.

Het succes van de The Digital Dutch goes Digital vorige maand was mede aanleiding om op grote schaal webinars in te gaan zetten om klanten te informeren. Ruim 5000 klanten schreven zich in voor deze online uitzending, die noodgedwongen de fysieke versie van het klantenevenement in de Jaarbeurs verving.

Webinar-studio's

Vanuit speciaal hiervoor gebouwde webinar-studio’s in de Jaarbeurs in Utrecht worden deze week en volgende week op dinsdag, woensdag en donderdag onder de naam Bootcamp Webinars in totaal 28 webinars live uitgezonden. Jim Stolze is net als bij The Digital Dutch goes Digital weer van de partij als gespreksleider. Bij alle webinars gaat hij aan tafel - netjes op 1,5 meter afstand - in gesprek met maximaal twee sprekers. Daarnaast nemen verschillende klanten via een beeldverbinding deel aan de webinars. Klanten die zich aangemeld hebben voor de webinars kunnen online vragen stellen, waardoor levendige en actieve webinars ontstaan.

In de ochtenden is er in de webinars aandacht voor belangrijke digitale thema’s als 5G, IoT en cybersecurity, actualiteiten en trends, gevolgd door webinars in de middagen die zich richten op specifieke sectoren en branches met praktische toepassingen voor de digitale transitie. Aanmelden voor de webinars kan hier.

Stroomversnelling

“Door de coronacrisis is de digitale transformatie van bedrijven in een stroomversnelling gekomen”, aldus Marieke Snoep, directeur Zakelijke Markt bij KPN en lid van de Raad van Bestuur. “De Bootcamp Webinars helpen om altijd in business te blijven en door de crisis heen te kijken. Meer dan ooit is er behoefte bij bedrijven aan technische ontwikkelingen die online samenwerken makkelijker maken en die de continuïteit van het bedrijf garanderen.”

Aan de serie webinars wordt door alle afdelingen binnen KPN Zakelijke Markt meegewerkt, waardoor een zeer divers aanbod is ontstaan. Snoep: “Het is mooi om te zien hoe door het hele bedrijf heen collega’s een steentje bijdragen om een programma neer te zetten waarmee we ondernemers kunnen helpen hun bedrijf klaar te maken voor de toekomst.”

Terug naar nieuws overzicht