Insight stelt Sjoerd Smorenburg aan als Senior Manager Services Delivery

27-05-2020 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Insight stelt Sjoerd Smorenburg aan als Senior Manager Services Delivery

Wereldwijde IT-adviseur en systemintegrator van intelligente technologische oplossingen Insight Enterprises benoemt Sjoerd Smorenburg (foto) tot Senior Manager Services Delivery, Insight Enterprises Nederland. Smorenburg krijgt als taak het succes van de eigen oplossingen en diensten van Insight te bevorderen. Zijn aanstelling is onderdeel van een Europees ingezette strategie, met Vice President Services EMEA Karen Mclaughlin aan het roer.

“Voor het vervullen van deze nieuwe rol zijn we binnen de eigen organisatie op zoek gegaan naar de juiste kandidaat. Sjoerd was voor aanstelling al werkzaam bij ons als Service Delivery Manager en gaf in die rol reeds vorm aan onze kernwaarden Hunger, Heart en Harmony. We zien in hem de perfecte kandidaat om onze services naar een nog hoger plan te tillen”, aldus Rogier Stolk, Country Manager Insight Enterprises Nederland.

“Veel van onze klanten schakelen ons in voor de levering van hardware en software, licentieconsultancy en pre-sales adviesdiensten. Wat ze echter niet altijd weten is dat we inmiddels een zeer capabele end-to-end consulting, engineering en managed services en solution provider zijn. Aan mij en mijn team de schone taak om huidige en toekomstige klanten van deze toegevoegde waarde op de hoogte te stellen”, zegt Sjoerd Smorenburg, Senior Manager Services Delivery Insight Enterprises Nederland.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

People