Witold Kepinski - 27 mei 2020

SAP legt meer focus op klanttevredenheid

SAP legt meer focus op klanttevredenheid image

SAP gaat meer focus leggen op klanttevredenheid na input die gebruikers hebben gegeven rond de overnamestrategie en de vele managementwijzigingen. SAP zal meer in de behoeften van klanten voorzien. Dit meldt SAP ceo Christian Klein (foto) in een video toespraak die op de jaarlijkse algemene vergadering van het Duitse softwarebedrijf is gehouden.

SAP zal vaart zetten om de vele verschillende producten in één aanbieding te integreren. SAP moet dit doen nadat voormalig ceo Bill McDermott veel overnames heeft gedaan van diverse cloud software bedrijven. Er is echter een lappendeken van producten ontstaan die niet altijd integreren zo meldt de DSAG, de Duitse SAP gebruikersvereniging.

SAP commissaris en voorzitter en medeoprichter Hasso Plattner zei ook eerder in Handelsblatt dat er een gebrek van aan integratie en bekritiseerde daarmee voormalig SAP ceo Bill McDermott.

Klein wil verder de Net Promoter Score, die laag staat, omhoog krikken en zo de klanttevredenheid verbeteren. Recentelijk kreeg SAP ook te maken met databeveiligingsproblemen voor cloudapplicaties. Dat wordt ook nu aangepakt.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!