SentinelOne versterkt team met Sjoerd de Jong en Martin de Jongh

Sjoerd de Jong

SentinelOne versterkt team met Sjoerd de Jong en Martin de Jongh

Martin de Jongh

28-05-2020 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

SentinelOne versterkt team met Sjoerd de Jong en Martin de Jongh

Leverancier van endpoint-security SentinelOne breidt het lokale team uit met Sjoerd de Jong en Martin de Jongh. Beiden zullen actief zijn in het technisch-inhoudelijk ondersteunen van commerciële activiteiten richting eindgebruikers en partners.

Sjoerd de Jong is benoemd tot Sales Engineer en gaat zich richten op pre-sales activiteiten in de Benelux regio. Hiervoor werkte hij in een vergelijkbare rol bij Exclusive Networks en Aerohive Networks. Martin de Jongh gaat als Senior Presales Specialist aan de slag ter ondersteuning van partner ontwikkeling in de bredere regio Noord Europa. Eerder werkte hij als Security Architect bij McAfee en RSA-EMC.

Eric van Sommeren, Regional Director Noord-Europa bij SentinelOne: “Zowel Martin als Sjoerd hebben meer dan ruime ervaring in security. Ze kennen de markt en de noodzaak voor organisaties om te moderniseren. Met hun kennis kunnen we onze klanten nog beter helpen om optimaal beschermd te zijn. Een zeer welkome aanvulling op het SentinelOne team, waarmee we een volgende fase van groei tegemoet kunnen zien.”

Terug naar nieuws overzicht

Tags

People