Cisco tweakt Designed portfolio voor thuiswerkers en het nieuwe normaal

28-05-2020 | door: Witold Kepinski

Cisco tweakt Designed portfolio voor thuiswerkers en het nieuwe normaal

Tijdens het CiscoLive!, dat nu een digital evenement is geworden, zal Cisco de nieuwste updates van zijn Cisco Designed-portfolio onthullen, inclusief ondersteuning voor vijf van de grootste technologische uitdagingen van kleine bedrijven en thuiswerkers. Registreer u voor CiscoLive! hier .

Bij CiscoLive! Cisco kondigt nieuwe producten en oplossingen aan om kleine zakelijke klanten te ondersteunen met het volgende:

Webex Work - een complete cloud-samenwerkingsoplossing die bel-, vergader- en berichtenservices combineert in één abonnement, met aantrekkelijke flexibele maandelijkse prijzen voor kleine bedrijven. Moderne samenwerkingstools zijn een must-have geworden in het nieuwe normaal, waardoor mensen overal productief kunnen zijn, werknemers verbonden kunnen blijven en ervoor kunnen zorgen dat het werk vooruitgaat. Met Webex-licenties per gebruiker / per maand vanaf $ 19,95 / maand is dit scherp geprijsd voor kleine bedrijven.

Verbeterde e-mailbeveiliging - e-mail blijft de belangrijkste bedreigingsvector voor alle bedrijven. Lees meer over hoe Cisco volgende week de e-mailbeveiliging verbetert bij CiscoLive!

Cisco Business Dashboard - een nieuwe versie van de tool voor netwerkbeheer met een gestroomlijnde gebruikersinterface om het hele netwerk te beheren met geïntegreerd levenscyclusbeheer en geautomatiseerde waarschuwingen. Met plug-and-play implementatie zonder aanraking en gehost in de cloud of op locatie, kunnen organisaties netwerkapparaten instellen, bewaken en bedienen vanaf een eenvoudige interface op elk apparaat.

Nieuwe Cisco Business Switches - veel bedrijven zullen hun kantoorvoetafdruk opnieuw evalueren in de nieuwe norm. Nieuwe switches in het Cisco Designed-portfolio bieden flexibele, eenvoudig in te stellen, veilige connectiviteit voor bedrijven die verbindingen tot stand brengen via een externe en kantoorpersoneel. De twee nieuwe series schakelaars bieden essentiële functionaliteit samen met geavanceerde beveiligingsopties en dat alles tegen een aantrekkelijke prijs voor kleine bedrijven.

Tools om uw netwerk in de cloud te beheren - Met Cisco Meraki Health en Meraki Insight kunnen klanten alle aspecten van het netwerk en applicaties vanuit hun Meraki Dashboard en API bewaken en problemen binnen enkele minuten detecteren en oplossen. Dit is een nieuwe toevoeging aan het Cisco Designed-portfolio en zal kleine bedrijven helpen hun netwerkinfrastructuur in de cloud eenvoudig te bewaken en problemen op te lossen.

Recente aanvullende stappen van Cisco om kleine bedrijven te ondersteunen, omvatten een reeks financieringsopties, zoals het Business Resiliency-programma van Cisco Capital, waarmee organisaties toegang hebben tot technologie om de bedrijfscontinuïteit te ondersteunen en te investeren voor herstel, waarbij 95 procent van de kosten werd uitgesteld tot januari 2021. Cisco lanceerde gratis Webex- en beveiligingsaanbiedingen voor bedrijven terwijl ze aan de slag gingen met hun veilige externe werkervaring.

Cisco sloot zich ook aan bij het "Stand for Small" -initiatief, in samenwerking met American Express en een groeiende groep bedrijven. Cisco voegt zich bij meer dan 60 andere bedrijven op het gebied van media, technologie, consumptiegoederen en professionele diensten, gericht op het bieden van zinvolle ondersteuning aan kleine bedrijven terwijl ze navigeren door de impact van Covid-19. Stand for Small brengt waardevolle voordelen samen op één gebruiksvriendelijk digitaal platform. Het geeft kleine bedrijven toegang tot relevante producten, informatie, tools en diensten. Meer informatie over Stand for Small.

"Kleine bedrijven investeren in mobiliteit omdat het bijdraagt aan kostenbesparingen, het marktbereik vergroot, de productiviteit verbetert en betere manieren van werken creëert", zegt Anurag Agrawal, analist bij Techaisle. “Beveiliging blijft de belangrijkste voorwaarde om de acceptatie van werk op afstand te versnellen, aangezien kleine bedrijven worstelen met gegevensbescherming en mobiel beheer. Het door Cisco ontworpen portfolio van oplossingen voor kleine bedrijven richt zich rechtstreeks op de behoeften en bedreigingsvectoren voor veilige werkplekken, betere samenwerking, vereenvoudigd beheer en verbeterde productiviteit van de organisatie.”

Terug naar nieuws overzicht