Cisco biedt DevNet Specialization rond software development voor partners

29-05-2020 | door: Witold Kepinski

Cisco biedt DevNet Specialization rond software development voor partners

Cisco heeft een DevNet specialisatie geïntroduceerd die is ontworpen om partners te helpen bij het uitbouwen van een business praktijk rond software ontwikkeling. Dit meldt Cisco in een blog aan de vooravond van zijn digitale Cisco Live! conferentie.

De nieuwe DevNet-specialisatie biedt ecosysteempartners een pad om hun softwareontwikkelingspraktijken te bouwen en te verbeteren, met de nadruk op automatisering en applicatieontwikkeling met Cisco platformen en API's.

Het behalen van deze specialisatie erkent hun expertise en vermogen om klanten te ondersteunen met de juiste mensen, tools en processen.

Veel Cisco specialisten maken al deel uit van bedrijven en overheden die investeren in softwareontwikkeling, met name voor het bouwen van automatisering, het ontwikkelen van applicaties, het implementeren van die applicaties en het creëren van veilige oplossingen die applicaties en infrastructuur overbruggen. Organisaties kunnen nu worden herkend met een Cisco DevNet-specialisatie-aanduiding waarmee ze aangepaste toepassingen kunnen bouwen op Cisco platformen.

Er zijn twee niveaus van DevNet-specialisatie om uit te kiezen:

DevNet Specialized: voor degenen die gefocust zijn op één technologiedomein

Geavanceerd DevNet Specialized: voor degenen die zich richten op automatisering van multi-domein infrastructuur en app-implementatie.

Lees meer in de blog van Cisco.

Terug naar nieuws overzicht
Software