Copaco breidt portfolio consumentenelektronica uit met Cecotec

29-05-2020 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Copaco breidt portfolio consumentenelektronica uit met Cecotec

Copaco breidt het assortiment uit met de producten van Cecotec, de Spaanse fabrikant van consumentenelektronica. Het portfolio bestaat onder andere uit klimaatbeheersing, zoals mobiele airco’s en ventilatoren, koffieapparatuur en (robot)stofzuigers. Met deze toevoeging kunnen partners van Copaco hun assortiment nog verder uitbreiden.

“Het portfolio van Cecotec past prima in de categorie van consumentenelektronica.” aldus Marc Maas, Teamlead Smart Solutions. “Met Cecotec brengen we een merk met een groot en divers assortiment dat varieert van mobiele airco’s tot elektrische scooters. In alle productcategorieën biedt Cecotec meer functionaliteit dan de competitie tegen een lager prijspunt. We verwachten dan ook dat Cecotec snel in aandeel zal groeien in de Benelux-markt.”.

Federico Sepulveda, International Sales Manager Cecotec: ‘Momenteel staat Cecotec voor een van haar grote internationale uitbreidingsprojecten en hebben wij Copaco gekozen als de optimale partner om onze producten in de Benelux-markt te distribueren. Het biedt ons grote commerciële en logistieke voordelen, welke vereist zijn voor de technologische producten die we op de markt brengen’.

Terug naar nieuws overzicht
Hardware