DataCenter Fryslân is overgenomen door Penta Infra

29-05-2020 | door: Redactie

DataCenter Fryslân is overgenomen door Penta Infra

DataCenter Fryslân is voor een onbekend bedrag overgenomen door Penta Infra. Dit meldt Else Maria Van Der Meulen, Directeur DataDiensten Fryslân, op LinkedIn.

Van der Meulen meldt: "Ruim 12 jaar geleden gestart met het opzetten van een datacenter met een enthousiast team. We hebben er met zijn allen een schitterend bloeiend bedrijf van gemaakt waar ik oprecht trots op ben. Naast DataCenter Fryslân is er ook nog DataDiensten Fryslân. En meer dan twaalf jaar focus blijven houden op twee bedrijven is best een uitdaging. In een wereld waar veranderingen snel gaan verdienen beide bedrijven 100 procent aandacht. En dat heeft mij ruim een jaar geleden doen besluiten om te kijken naar een partij die ons bloeiende datacenter verder de toekomst in kan begeleiden. En dat hebben we gevonden in Alex Bakker van Penta Infra.

Fijn is dat we ook in de toekomst blijven samenwerken, we versterken Penta Infra met onze kennis van de Noordelijke markt. Klanten zullen ons dan ook zeker blijven tegen komen. Daarnaast kan ik mij samen met mijn collega's helemaal concentreren op DataDiensten Fryslân waarbij we ons verder ontwikkelen op het gebied van ICT netwerk infrastructuur en security.

Dank aan iedereen die ons de afgelopen jaren het vertrouwen heeft gegeven en vooral ook dank aan mijn team waarmee we dit hebben gerealiseerd. Alex Bakker heel veel plezier en succes! En niet in de laatste plaats, Hogenhouck m&a , Hein Stoops dankjewel voor de begeleiding in dit traject!"

Terug naar nieuws overzicht
Datacenter