Witold Kepinski - 29 mei 2020

ServiceNow tweakt partner programma

ServiceNow tweakt partner programma image

ServiceNow heeft tijdens het Global Partner Ecosystem Summit aangekondigd dat het partnerprogramma wordt uitgebreid om sectoren te helpen zich voor te bereiden op een nieuwe manier van werken.

Deze programma’s en oplossingen geven uiting aan ServiceNow’s missie om werk beter te laten werken voor mensen, en stimuleren de digitale transformatie van klanten terwijl ze zich richting het nieuwe normaal begeven.

Een aantal hoogtepunten:

ServiceNow Partner Industry Solutions: Een nieuwe marktplaats waarop partneroplossingen worden getoond die zijn ontwikkeld om aan sectorspecifieke behoeften op het gebied van workflow en digitale transformatie te voldoen. Accenture, Atos, Deloitte, DXC Technology, Ernst & Young LLP en KPMG zijn de eerste partners die hiermee werken.

Built on Now: Een nieuw framework voor het genereren van inkomsten met apps waarmee partners hun aanbod kunnen variëren, hun expertise beter kunnen tonen en klanten kunnen stimuleren om gebruik te maken van oplossingen die zijn gebouwd op het Now-platform. Vanaf vandaag zijn er meer dan 70 native app-oplossingen beschikbaar.

Now Value Methodology: Een nieuwe methodologie voor klantsucces dat gebruikmaakt van succesvolle ServiceNow-implementaties om partners de tools, best practices en frameworks te bieden die ze nodig hebben om bedrijfswaarde te creëren voor klanten.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!