Tilaa bevestigt groeiambitie met nieuw managementteam

Jeroen Mutsaers, Tilaa

Tilaa bevestigt groeiambitie met nieuw managementteam

02-06-2020 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Tilaa bevestigt groeiambitie met nieuw managementteam

Tilaa is klaar om de volgende groeifase in te gaan. Eigenaar Gerben van de Ven heeft een geheel nieuw managementteam samengesteld dat de VPS (Virtual Private Server) aanbieder naar een hoger niveau gaat brengen. Daarmee kiest Tilaa voor een sterke, organische groeistrategie. Het bedrijf verhuist bovendien van Woerden naar ’s-Hertogenbosch.

Het managementteam wordt per direct versterkt met CEO Jeroen Mutsaers en Leontien van der Vlist als COO.  Beide zijn ervaren zwaargewichten op het gebied van transformatie en groei van organisaties.  Jeroen Mutsaers komt van Portiva B.V. en heeft vaker met dit bijltje gehakt. De afgelopen jaren is hij betrokken geweest bij een drietal grote startups/scale-ups binnen IT-land. Mutsaers heeft als IT-ondernemer meer dan 15 jaar ervaring. 

Jeroen Mutsaers: “Tilaa heeft veel potentie met haar hoogwaardige VPS-productaanbod dat amper storingen kent.  We hebben ons bewezen en hebben nu de kracht om onze marktpositie verder uit te bouwen.  We hebben tevreden klanten, maar daar willen we er meer van. Tilaa ziet veel potentie in de markt en onze ambitie is om het merk Tilaa de komende jaren verder uit te bouwen met de belofte om als Top drie-speler in de markt, tegen een transparante prijs het meest betrouwbare platform leveren.” 

Leontien van der Vlist heeft een sterke merkachtergrond en gaat haar ervaring als change manager voor Tilaa combineren met de uitbouw van het merk en de positionering in de markt van het elf jaar oude bedrijf. “Tilaa heeft een hele goede basis en de organisatie leent zich voor een snelle, professionele groei. Tilaa staat voor maximale schaalbaarheid met een sterke focus op de mens. Dat betekent dat onze klanten en medewerkers centraal staan bij het opbouwen en realiseren van de verwachte groei.”

Verhuizing

Om de groei in het aantal medewerkers en relaties te faciliteren kiest Tilaa voor een verhuizing. Deze zomer wordt Woerden verruild voor ’s-Hertogenbosch. Mutsaers: “Een stad die past bij de uitstraling en cultuur van Tilaa en waar we ons snel thuis zullen voelen. ’s-Hertogenbosch manifesteert zich bovendien sterk als ICT-stad. Ook dat is een inspiratiebron voor onze huidige medewerkers en hun toekomstige collega’s. We verwachten de komende tijd een fors aantal nieuwe medewerkers nodig te hebben om onze ambities waar te maken.”

Terug naar nieuws overzicht
Datacenter