Redactie - 02 juni 2020

Vergelijkingswebsite Knibble biedt realtime prijzen van elektronica

Vergelijkingswebsite Knibble biedt realtime prijzen van elektronica image

De vergelijkingswebsite Knibble biedt nu realtime prijzen van elektronica zo meldt het bedrijf.De elektronicavergelijker Knibble maakt namelijk gebruik van een nieuwe Realtime Prijzen techniek. In de luchtvaart is deze techniek al langer bekend. Vergelijkingswebsites halen de prijs van de vliegtickets direct op wanneer iemand het ticket aanklikt zo meldt Knibble.

Knibble is een vergelijkingswebsite die de Realtime Prijzen techniek toepast bij het vergelijken van elektronica. Marketeer Alex van Essen licht toe: “Op het moment dat een klant klikt op een van de producten uit het overzicht dan controleert Knibble realtime de prijzen bij de desbetreffende webshops. Hierdoor krijgen de websitebezoekers altijd bijgewerkte prijzen te zien. Terwijl Knibble de prijs ververst wordt er ook gekeken of het desbetreffende product nog op voorraad is.”

Dankzij het realtime prijzen proces krijgt de koper het meest actuele inzicht in alle prijzen van de elektronicamarkt aldus Van Essen. Daarbij wordt altijd de beschikbaarheid van alle producten gecontroleerd.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Netgear banner liggend start week 14

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!