Witold Kepinski - 31 mei 2020

Dell notebooks zorgen voor stabiel kwartaal

Dell notebooks zorgen voor stabiel kwartaal image

Dell Technologies boekte in het eerste kwartaal van zijn gebroken boekjaar een stabiele omzet van 21,9 miljard dollar. De nettowinst daalde van 329 naar 182 miljoen dollar.

Als gevolg van de COVID-19-pandemie nam de vraag naar devices toe. De omzet van Dell Client Solutions Group steeg met 2 procent tot 11,1 miljard dollar. Zo waren de Latitude notebooks zeer in trek.

De omzet van de Infrastructure Solutions Group (ISG) daalde met 8 procent tot 7,57 miljard dollar. De verkoop van servers en netwerken daalde met 10 procent tot 3,76 miljard dollar.

Verder waren de VxRail en high-end PowerMax systemen in trek, onder andere bij financiële dienstverlening, overheid, gezondheidszorg en bio science bedrijven.

Partners

Kees van Luijk, Director Channel Sales Netherlands bij Dell Technologies, bedankt de inzet van channel partners op LinkedIn: "Grote dank aan ons NL-team en NL Channel-partners voor uw bijdrage aan deze geweldige resultaten over het eerste kwartaal voor Dell Technologies. Bedankt voor uw steun en inzet om onze gezamenlijke klanten in deze bijzondere tijden te helpen met de beste oplossingen!"

Door: Witold Kepinski

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Netgear banner liggend start week 14

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!