HPE ondersteunt Bechtle in internationaal zakendoen

Paul Hunter, HPE

31-05-2020 | door: Witold Kepinski

HPE ondersteunt Bechtle in internationaal zakendoen

Bechtle krijgt extra ondersteuning in zaken met internationale klanten in samenwerking met Hewlett Packard Enterprise (HPE). Als "HPE Partner Ready Platinum Partner" met bewezen knowhow op het gebied van grensoverschrijdende levering van HPE-technologieën, is Bechtle een van de eerste bedrijven wereldwijd die profiteert van toegang tot HPE's uitgebreide diensten voor internationale en wereldwijde projecten.

Als een van de weinige HPE Partners Ready Platinum en Gold Partners maakt Bechtle deel uit van een initiatief waarmee HPE de samenwerking in verschillende landen erkent en uitbreidt. Op deze manier bevestigt HPE de uitgebreide expertise van Bechtle in alle aspecten van de oplossingen van de fabrikantpartner, evenals de succesvolle planning, implementatie en ondersteuning in projecten met internationale en wereldwijde klanten. Medio 2019 reikte HPE Bechtle ook de prijs voor Global Solution Provider of the Year uit. Bechtle ontving ook de Solution Provider of the Year-prijs voor Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Rusland.

“Het is een grote eer en herbevestiging van de langdurige succesvolle samenwerking met HPE in veel landen dat we een van de eerste partners zijn die deze erkenning ontvangen. Eersteklas oplossingen voor internationale inkoop en levering van technologie worden steeds belangrijker voor onze gemeenschappelijke klanten in een wereldwijde economische wereld, ”zegt Michael Guschlbauer, bestuurslid IT System House & Managed Services, Bechtle AG.

"We investeren gericht in maatregelen om onze internationale partners nog beter te ondersteunen in hun business. We zijn erg blij dat we de uitstekende samenwerking met Bechtle in dit verband verder kunnen versterken en uitbreiden ”, aldus Paul Hunter (foto), Senior Vice President of Worldwide Partner Sales bij HPE.

Terug naar nieuws overzicht
Hardware