Redactie - 04 juni 2020

Unit4 lanceert nieuw Global Partner Program

Unit4 lanceert nieuw Global Partner Program image

Unit4 introduceert een nieuw Global Partner Program (GPP). Middels dit programma worden training, middelen en ondersteuning aangeboden aan het wereldwijde systeem van partners om zo een uitzonderlijke ervaring te bieden aan hun eindklanten. In Nederland werkt Unit4 onder meer samen met Capgemini en Solmate.

Het GPP is ontworpen om partners in staat te stellen de ontwikkeling en de implementatie van Unit4-oplossingen te versnellen. Deze oplossingen helpen mensgerichte organisaties een betere werkplek en manier van werken te realiseren. Door een wereldwijde partnercommunity op te richten, kan Unit4 zijn ‘best-in-class’ cloud ERP-, FP&A-, HCM- en Student Management-oplossingen en -diensten aanbieden bij meer organisaties over de hele wereld.

Unit4 kiest voor een strategische opbouw van haar partnerecosysteem en selecteert zorgvuldig partners met expertise om hun markten te bedienen. Het programma maakt gebruik van verschillende partnermodellen, waaronder Go-To-Marketpartners, Product- en Innovatiepartners, Service- en Leveringspartners. Het GPP wordt ondersteund door een toegewijd, internationaal partnerteam dat is uitgelijnd per regio en vertical.

Toekomstige partners ervaren straks een nieuw ontworpen onboarding-programma dat verkoop, pre-sales, implementatie en ondersteuning voor alle Unit4-producten en -industrieën omvat. De partnergemeenschap krijgt toegang tot gespecialiseerde partnerforums in Unit4 Community4U. Daarnaast krijgt de community de mogelijkheid om kennis en expertise op te bouwen, gebruik te maken van marketingondersteuning en deel te nemen aan een certificeringsprogramma.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!