Witold Kepinski - 04 juni 2020

Armor werkt rond cartridges nauwer samen met Emstar Nederland

Armor werkt rond cartridges nauwer samen met Emstar Nederland image

ARMOR, producent van de private label cartridges van Quantore, gaat samen werken met een derde partij: EMSTAR NEDERLAND. Waar ARMOR gespecialiseerd is in levering van voorraadhoudende producten, is EMSTAR NEDERLAND sterk in fijndistributie en snelle leveringen van kleinere hoeveelheden.

EMSTAR NEDERLAND is gevestigd in Bladel, opgericht in maart 2003 en distributeur van remanufactured producten. EMSTAR NEDERLAND richt zich met name op de longtail, garandeert snelle levertijden en biedt de mogelijkheid van gepersonaliseerde dropshipments.

Als klant van ARMOR gaat Quantore als eerste profiteren van de alliantie tussen ARMOR en EMSTAR NEDERLAND. Met het toevoegen van EMSTAR NEDERLAND als extra distributeur krijgen leden van QUANTORE toegang tot een groter assortiment cartridges, kunnen ze kleinere hoeveelheden bestellen en is de levering snel en flexibel. Dit betekent dat producten die voorheen niet in het eigen merk geleverd konden worden, nu via EMSTAR NEDRLAND wel beschikbaar zijn in Quantore-verpakking.

Het bestaande cartridge-assortiment dat de leden momenteel via het bestelsysteem MyQuantos kunnen bestellen, wordt uitgebreid. De courante ARMOR-producten zullen via Quantore gedistribueerd blijven worden, de minder courante producten worden via EMSTAR NEDERLAND geleverd die deze producten op voorraad gaat houden in Bladel.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!