Redactie - 04 juni 2020

Azure Maps Creator is nu beschikbaar als preview-versie

Azure Maps Creator is nu beschikbaar als preview-versie image

Azure Maps Creator is nu beschikbaar als preview-versie. Dit meldt Roberto Lucchi, Senior programmamanager van Microsoft Azure Maps in een blog.

Terwijl bedrijven blijven evolueren in hun digitale transformatietraject, is er behoefte aan het uitbreiden van Azure Maps-inhoud met projectspecifieke en particuliere bedrijfskennis van plaatsen, aldus Lucch. Azure Maps Creator in preview biedt de mogelijkheid om de locatie-intelligentie uit te breiden naar binnenruimtes.

Lucchi: "Bedrijven profiteren van Azure Mapsmogelijkheden om de bedrijfsvoering te optimaliseren en hun bedrijfsstrategie te transformeren met behulp van locatie- en kaartservices. Met IoT-aangedreven systemen die nieuwe en nauwkeurigere gegevens leveren dan ooit tevoren, is het essentieel om nieuwe patronen te definiëren om te profiteren van locatiegegevensbevindingen. Creator bevat een nieuwe set mogelijkheden waarmee een onderneming veilig binnenplattegronden kan maken en gebruiken die dynamisch veranderen wanneer zich nieuwe gebeurtenissen in ruimtes voordoen. De gegevens worden niet gebruikt om Azure Maps te verbeteren, die van klanten zijn en hebben volledige controle over de gemaakte kaartinhoud, inclusief het definiëren hoe toegang te beveiligen met behulp van Azure Maps-verificatie- en autorisatie-opties. U kunt oplossingen ontwikkelen voor het grote publiek of voor geselecteerde geauthenticeerde gebruikers voor vrijwel elke binnenruimte zoals kantoren, winkels, fabrieken en ziekenhuizen voor facility management."

Azure Maps biedt SDK's om web- en mobiele applicaties te bouwen met locatie- en kaartservices. Creator is volledig geïntegreerd met bestaande Azure Maps-mogelijkheden. Met dezelfde vaardigheden en ontwikkeltools kunnen oplossingen indoor-kaarten en analyses combineren met Azure Maps-services voor wegen, verkeer, mobiliteit, weer en meer.

Lees meer op in de blog van Lucchi.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!