SAP App Center getweakt voor klanten en partners

05-06-2020 | door: Witold Kepinski

SAP App Center getweakt voor klanten en partners

SAP heeft een aantal belangrijke verbeteringen aangekondigd voor SAP App Center, waar klanten vertrouwde partner-apps kunnen ontdekken, uitproberen en kopen op basis van SAP toepassingen. SAP onthulde ook het SAP Endorsed Apps-initiatief, ontworpen om klanten te helpen bij het oplossen van belangrijke zakelijke uitdagingen en om de best geleide intelligente ondernemingen te worden.

Deze aankondigingen, die zijn gedaan tijden de SAP Global Partner Summit Online, stellen SAP in staat om snel en efficiënt partners en klanten te blijven bedienen zo meldt SAP. "We brengen een heel nieuw niveau van partnerbetrokkenheid - uniek ontworpen om ervaringen te verbeteren en succes voor onze klanten te stimuleren, terwijl we onze partners helpen te innoveren en geld te verdienen met hun apps, extensies en oplossingen", aldus Adaire Fox-Martin, SAP Executive Board Member en hoofd Customer Success. "Aangezien bedrijven steeds sneller gaan, willen we partners helpen om de klantrelaties te verdiepen en ervoor te zorgen dat ze de innovatieve oplossingen leveren die klanten nodig hebben, wanneer ze die nodig hebben."

SAP App Center biedt verbeterde gebruikerservaring voor klanten en partners

SAP App Center bevat meer dan 1.500 partneroplossingen voor gebruik in alle SAP-productlijnen en -industrieën. Met updates van de algehele gebruikerservaring kunnen klanten gemakkelijk zoeken naar oplossingen op basis van het SAP-product dat ze willen uitbreiden, het certificeringsniveau, de uitgever en het type oplossing, allemaal in een gebruiksvriendelijk formaat. Bijkomende verbeteringen zijn onder meer verbeterde productpagina's.

SAP App Center is de plek waar SAP-partners oplossingen met go-to-market (GTM) activiteiten kunnen verkopen en leveren aan meer dan 440.000 SAP-klanten. Met de nieuwe partnercockpit kunnen partners kansen beheren, van de eerste start tot gesloten deals, op één gebruiksvriendelijke plek, en kunnen ze de prestaties van oplossingen op SAP App Center volgen via het analysedashboard, aldus SAP. Extra ondersteuning voor alle dealtypes - eenmalig, abonnement, verbruiksgebaseerd, upsell en verlenging en meer - is beschikbaar om partners te helpen sneller dan ooit deals te sluiten. De nieuwe publicatiecockpit maakt het voor partners eenvoudig en gemakkelijk om nieuwe oplossingen aan boord te nemen en bestaande te onderhouden.

SAP-technologie - inclusief SAP Commerce Cloud- oplossingen, het open-sourceproject "Spartacus", de Kyma-runtime voor SAP Cloud Platform Extension Factory en de SAP Cloud Platform Integration- service - brengen deze verbeteringen tot leven zo meldt de Duitse software leverancier.

Door SAP goedgekeurde apps gelanceerd als onderdeel van het New Partner Solution Progression Framework

SAP heeft verder het Partner Solution Progression raamwerk onthuld als onderdeel van de volgende generatie partnerbeweging, die een flexibel, gemakkelijk te navigeren pad biedt om partners te helpen hun innovaties sneller op de markt te brengen. Partners met gevalideerde apps beginnen hun reis in SAP App Center. Een groeiende partner kan dan zijn weg vinden naar het Partner Spotlight-programma, dat extra GTM-ondersteuning biedt. Van daaruit kunnen de strategie, uitvoering en resultaten van een partner een nominatie veiligstellen voor het nieuwe, op uitnodiging gerichte SAP Endorsed Apps-initiatief. Deze aanduiding geeft SAP-klanten het vertrouwen dat deze apps bewezen resultaten hebben opgeleverd en naar behoren zijn geëvalueerd en getest door SAP, waarmee ze de premiumcertificering van SAP hebben verdiend. SAP Endorsed Apps complementeren en breiden SAP's eigen oplossingen uit en zijn snel te vinden op SAP App Center .

"SAP App Center is zeer waardevol voor ons bedrijf en onze klanten", zegt Michael Grimm, algemeen directeur van Ingentis, wiens Ingentis org.manager-oplossing - onderschreven door SAP - ondernemingen in staat stelt organigrammen en programmastructuren te maken en inzichten te verkrijgen uit menselijke hulpbronnen gegevens. “Het heeft ons in staat gesteld onze samenwerking met SAP uit te breiden en wereldwijd nieuwe klanten te bedienen. We juichen de nieuwe SAP App Center-verbeteringen toe, waaronder mogelijkheden voor het creëren en beheren van end-to-end kansen en het verhandelen van producten. Het is de gemakkelijkste digitale marktplaats voor partners en klanten om zaken te doen.”

Terug naar nieuws overzicht
Software