AWS en Slack bundelen hun krachten

AWS en Slack bundelen hun krachten

06-06-2020 | door: Redactie
Deel dit artikel:

AWS en Slack bundelen hun krachten

Amazon Web Services (AWS) en Slack Technologies kondigen een nieuwe meerjarige overeenkomst aan om oplossingen te leveren voor verbeterde samenwerking tussen bedrijven en werknemers.

Slack en AWS zullen strategisch samenwerken om gedistribueerde ontwikkelingsteams te helpen communiceren en efficiënter en wendbaarder te worden in het beheren van hun AWS-bronnen vanuit Slack. Slack migreert zijn Slack Calls-mogelijkheid voor alle spraak- en videogesprekken naar Amazon  Chime, de communicatiedienst van AWS waarmee gebruikers elkaar kunnen ontmoeten, chatten en zakelijke gesprekken kunnen voeren.

Slack maakt ook gebruik van de wereldwijde infrastructuur van AWS om de snelle acceptatie van het platform door zakelijke klanten te ondersteunen en hen gegevensresidentie te bieden - de mogelijkheid om te kiezen in welk land of regio hun gegevens worden opgeslagen terwijl ze aan de nalevingsvereisten voldoen.

Slack blijft vertrouwen op AWS als zijn favoriete cloudprovider en zal een reeks AWS-services gebruiken, waaronder opslag, rekenkracht, database, beveiliging, analyse en machine learning, om nieuwe samenwerkingsfuncties te ontwikkelen. Bovendien is AWS overeengekomen om Slack te gebruiken om de manier waarop teams bij AWS communiceren en samenwerken te vereenvoudigen.

Lees meer hier.

Terug naar nieuws overzicht
Software