Witold Kepinski - 08 juni 2020

Fujitsu lanceert scale-out block en object storage systeem ETERNUS DSP

Fujitsu lanceert scale-out block en object storage systeem ETERNUS DSP image

Fujitsu kondigt de lancering aan van Fujitsu Storage ETERNUS DSP (Data Services Platform), een grootschalige datamanagementoplossing voor bedrijven die voor succes vertrouwen op enorme hoeveelheden data.

De nieuwe ETERNUS DSP stelt organisaties in staat om snelgroeiende datavolumes onder controle te houden door een flexibele, sterk geautomatiseerde en intelligente en schaalbare storage-as-a-service-aanpak te implementeren die niet alleen het datacenter en andere relevante locaties omvat, maar ook de bestaande en verouderde infrastructuur waarmee organisaties worstelen.

Door de beste functies van bedrijfsopslag en geavanceerd gegevensbeheer te combineren met aanvullende functies zoals netwerkisolatie en autonome controle van gegevenstoegang in één enkele oplossing, temt ETERNUS DSP zelfs de meest veeleisende applicaties en zorgt het er zelfs voor dat IT-infrastructuren klaar zijn voor toekomstige eisen, aldus de leverancier.

Als onderdeel van de Fujitsu Storage ETERNUS-serie is deze softwaregedefinieerde opslag met ETERNUS Data Services Platform-software gegevensbeheersoftware op basis van x86-servers. Het gebruik van x86-servers in de hardware biedt een flexibele opslagomgeving die de nieuwste technologie bevat, waaronder een grotere capaciteit voor ondersteunende schijven en verwerkingsprestaties.

De oplossing maakt volgens Fujitsu flexibele en snelle opslaguitbreiding mogelijk, waardoor de beheerslast en kosten gedurende de gehele systeemlevenscyclus worden verminderd. ETERNUS DSP biedt holistische wendbaarheid van implementatie tot gebruik van verschillende soorten media, om het beste uit bestaande infrastructuurelementen te halen om te werken met generaties van technologische innovaties en een breed scala aan capaciteiten te ondersteunen.

Lees meer details op de website van Fujitsu.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!