Hayden Stafford aan de slag als tot President of Global Client Engagement bij Pegasystems

Hayden Stafford

09-06-2020 | door: Wouter Hoeffnagel

Hayden Stafford aan de slag als tot President of Global Client Engagement bij Pegasystems

Hayden Stafford (foto) is per 1 juni benoemd tot President of Global Client Engagement bij Pegasystems. Stafford rapporteert rechtstreeks aan Alan Trefler, oprichter en CEO van Pega.

Stafford beschikt over meer dan 25 jaar managementervaring en bekleedde senior posities bij wereldwijde enterprise-softwarebedrijven zoals IBM, Salesforce en meest recentelijk Microsoft. Als corporate vice president Microsoft Dynamics 365 was Stafford verantwoordelijk voor de go-to-market-strategie, planning en uitvoering. In deze functie zorgde hij voor meer dan 300% omzetgroei voor Microsoft Dynamics 365 en realiseerde hij een vertienvoudiging van de omzet uit Microsoft Dynamics 365-cloudproducten.

Voor zijn indiensttreding bij Microsoft was hij senior vice president of industry business solutions sales bij Salesforce.com en verantwoordelijk voor het opzetten van de business unit industrie en salesactiviteiten in zes bedrijfssectoren. Bij IBM hield hij zich als vice president en managing director van de business unit financiële dienstverlening bezig met de algemene strategie, wereldwijde winst, omzet, services en klanttevredenheid voor financiële markten en klanten in retail banking. Eerder werkte Stafford als managementconsultant bij Ernst & Young.

'Waardevolle ervaring'

"Met een bewezen staat van dienst op het gebied van snelle groei, brengt Hayden waardevolle ervaring mee om een snellere groei van onze business te realiseren, onze klantrelaties te verdiepen en ons ecosysteem uit te breiden", aldus Alan Trefler, oprichter en CEO van Pegasystems.

“Veerkracht is ook voor grote, toonaangevende organisaties noodzakelijk in deze onzekere tijden. Voor Pega zijn er vele mogelijkheden om in te haken op zowel deze directe behoefte als digitale transformatie in het algemeen", aldus Hayden Stafford. "Ik kijk ernaar uit om mijn expertise bij Pega in te zetten voor het continueren van klantsuccessen en langetermijngroei.”

Terug naar nieuws overzicht

Tags

People