Witold Kepinski - 11 juni 2020

Pure Storage tweakt Purity voor FlashArray

Pure Storage tweakt Purity voor FlashArray image

Pure Storage kondigt Purity 6.0 aan voor FlashArray, de nieuwste versie van Pure's belangrijkste software suite. Purity 6.0 biedt nieuwe, flexibele dataservices die zijn ontworpen voor de moderne organisatie. Ze bieden klanten een efficiënte manier om hun data op te slaan, te beveiligen, te beheren, te benaderen en in te zetten met strategische gebruiksmodellen die passen bij hun behoeften.

Purity 6.0 vereenvoudigt de moderne infrastructuur verder met een uniforme block- en file-oplossing waarmee infrastructuuruitdagingen kunnen worden aangepakt, zoals storagesilo's en onverwachte toename van storagecapaciteit, die een impact hebben op het moderne bedrijfsleven in elke sector. Met een groot aantal nieuwe flexibele datadiensten kunnen klanten direct gebruik maken van twee belangrijke nieuwe mogelijkheden - uniforme protocolondersteuning met NFS en SMB, samen met Active Disaster Recovery op basis van gloednieuwe, continue replicatietechnologie. Deze nieuwe eigenschappen vallen onder het Evergreen Storage abonnementsmodel en vereisen geen aanvullende licenties, geen extra supportkosten en de complexiteit neemt niet toe.

De nieuwe uniforme block- en file-mogelijkheden van Pure op FlashArray besparen klanten de rompslomp en de kosten van het werken met twee incompatibele omgevingen. Deze mogelijkheden zijn ontworpen om het makkelijker te maken voor organisaties die voornamelijk met block storage werken, maar nog steeds afzonderlijke network attached storage nodig hebben of gebruiken. Hierdoor kunnen klanten alle workloads binnen de Purity-omgeving uitvoeren, gebruikmaken van dezelfde datalaag, gebruikersinterface en capaciteitspool, en profiteren van Pure’s toonaangevende globale datareductie.

Op dezelfde manier helpt de nieuwe functie voor continue replicatie, ActiveDR, klanten van Pure om hun zakelijke veerkracht te vergroten, zonder de kosten en de complexiteit van allerlei additionele software voor recovery. Deze nieuwe active-passive replicatietechnologie sluit aan op een belangrijke zakelijke behoefte door kritische toepassingen te beschermen met een near zero recovery point objective (RPO). Klanten hebben nu de mogelijkheid om gebruik te maken van synchrone, active-active replicatie met ActiveCluster, snapshot-gebaseerde asynchrone replicatie en nu ook continue replicatie, allemaal op hetzelfde Purity-platform, aldus Pure.

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!