Aruba ESP biedt cloud-native platform voor de Intelligent Edge

11-06-2020 | door: Witold Kepinski

Aruba ESP biedt cloud-native platform voor de Intelligent Edge

Aruba, onderdeel van Hewlett Packard Enterprise (HPE), introduceert Aruba ESP (Edge Services Platform), het eerste AI-gedreven cloud-native platform dat problemen aan de rand van het netwerk voorspelt en oplost voordat ze zich voordoen.

Aruba ESP is gebouwd op AIOps, Zero Trust-netwerkbeveiliging en een uniforme architectuur voor campusomgevingen, datacenters, branches en remote werklocaties. Het levert een geautomatiseerd, alles-in-een platform dat continu data uit verschillende domeinen analyseert, SLA’s bijhoudt, afwijkingen detecteert en optimalisaties doorvoert, en tegelijk onbekende apparatuur op het netwerk ziet en vergrendelt.

Aruba ESP is ontworpen voor cloudervaringen aan de rand van het netwerk en kan als cloudservice of on-premise worden afgenomen als beheerdienst die wordt geleverd door Aruba-partners of als Network as a Service bij HPE GreenLake.

Aruba ESP is voor verschillende prijsklassen ontwikkeld en klanten kunnen het aanschaffen met flexibele financieringsopties via HPE Financial Services.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud