Floris Hulshoff Pol - 12 juni 2020

Schrijf u nu in voor het CrowdStrike Virtual Forum

Schrijf u nu in voor het CrowdStrike Virtual Forum image

Bent u benieuwd hoe klanten van CrowdStrike de implementatie en integratie van cybersecurity ervaren? Dan is dit uw kans. Op 25 juni vertellen Dialog Semiconductor, Maersk, SIG en TalkTalk over het beveiligen van hun business en de impact daarvan op de organisatie. Ook kunt u op deze dag een keynote van CTO Mike Sentonas verwachten, alsmede bijdragen van de gerenommeerde cybersecurity expert Freddy Dezeure en Threat Intel-specialist Josh Burgess.

Klik hier voor een compleet overzicht van de agenda en inschrijving.

The state of cyber: Inzichten en perspectieven van onze CTO

Het cybersecurity-landschap is voortdurend in ontwikkeling, maar één ding blijft constant: aanvallers blijven meedogenloos en innovatief in hun pogingen om gaten in de beveiliging van uw organisatie te vinden en deze te benutten voor eigen gewin. Sluit aan bij de openingsspeech van CrowdStrike's CTO Michael Sentonas waarin hij de meest recente trends en observaties op het gebied van cyberdreiging met u doorloopt.

> Reserveer nu uw plaats

Top of Mind - Hoe u risico's beperkt en security aan uw directie verkoopt

Cybersecurity expert Freddy Dezeure bespreekt de drie belangrijkste dingen die u zeker niet mag vergeten wanneer u cyberrisico’s onderzoekt, deze wilt beperken en tegelijk zekerheid wilt bieden aan uw directie. Freddy besteedt ook aandacht aan vragen als "hoe is uw omgeving veranderd en wat betekenen deze veranderingen voor u?" U krijgt ongeëvenaard advies uit eerste hand.

> Reserveer nu uw plaats

E-crime: leer werken in de frontlinie

Terwijl cyberincidenten en het sluiten van een deal met hackers regelmatig het nieuws halen, lopen veel organisaties achter de feiten aan. Er wordt gereageerd op een incident, en er wordt nog te weinig actie ondernomen om te voorspellen hoe, wanneer of in welke vorm een volgende aanval plaatsvindt. Als de hacker altijd voorloopt op het doelwit, hoe kan het doelwit dan ooit in een winnende positie verkeren? In deze sessie gaan we daar juist op in. Na afloop weet u hoe belangrijk het is om niet alleen iedere unieke aanval te doorgronden, u leert de aanval ook in een breder perspectief te plaatsen.

> Reserveer nu uw plaats

Dialog: Waarom we hebben gekozen voor Falcon Complete van CrowdStrike

Simon Davies, Information Security & Governance Manager bij Dialog, deelt zijn mening over zijn bevindingen en de voordelen die hij heeft bereikt met CrowdStrike’s Falcon Complete.

> Reserveer nu uw plaats

TalkTalk’s plan van aanpak voor volwassen endpoint security

Colin Hardy, Head of Intrusions and Investigations bij TalkTalk, deelt zijn kijk op endpoint security en laat tevens zien hoe u zorgdraagt voor volwassen endpoint security binnen uw organisatie. Aan bod komen: het kiezen van de juiste oplossing, het omarmen van automatisering en het up-to-date blijven van een steeds geavanceerder bedreigingslandschap.

> Reserveer nu uw plaats

Case Study: SIG Plc

Carl Baron is CISO bij SIG, een belangrijke internationale leverancier van gespecialiseerde bouwproducten. In deze sessie deelt hij zijn ervaringen met CrowdStrike. Van de eerste implementatie en deployment fase tot aan zijn plannen voor de toekomst, alles passeert de revue.

> Reserveer nu uw plaats

Case Study: Maersk

Andy Powell is CISO bij Maersk, de scheepvaartgigant die betrokken is bij ongeveer 20% van alle wereldwijde handel. Hij deelt zijn ervaringen over de ontwikkeling van een veerkrachtige wereldwijde cybersecurity organisatie. Hoe zette hij de juiste effectieve technologieën in? En hoe kunnen de juiste cybersecurity besluiten op basis van data worstcasescenario’s daadwerkelijk voorkomen?

> Reserveer nu uw plaats

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!