Wouter Hoeffnagel - 20 juni 2020

Knowbe4 lanceert Managed Phishing Campaign-tool

Knowbe4 lanceert Managed Phishing Campaign-tool image

KnowBe4, leverancier van een platform voor security awareness-trainingen en simulated phishing, lanceert een nieuwe Managed Phishing Campaign-tool aan. De tool helpt vanuit één interface effectievere phishing-campagnes te ontwikkelen en beheren voor meerdere KnowBe4-accounts.

In het Verizon Data Breach Investigations Report 2020 is vastgesteld dat phishing wederom de belangrijkste aanvalsvector is die succesvol door cybercriminelen wordt toegepast. Omdat phishing succesvol blijft, is het belangrijk voor organisaties om hun klanten en medewerkers te leren hoe zij dit soort aanvallen kunnen herkennen, melden en de juiste veilige keuzes kunnen maken.

Gerichte campagnes

De Managed Phishing Campaign-tool helpt hierbij. De tool helpt beheerders verschillende phishing-campagnes voor verschillende KnowBe4-accounts te ontwikkelen. Beheerders hebben in de phishing-sectie van het KnowBe4 platform nu de mogelijkheid om zich te richten op individuele gebruikersgroepen, of om alle gebruikers van een account mee te nemen in een phishing-campagne.

De tool is gericht op Managed Service Providers en IT-beheerders van grote ondernemingen die meerdere klantaccounts beheren. Wanneer zij gebruik willen maken van nieuwe phishing-campagnes of sjablonen willen gebruiken, kan dit eenvoudig over meerdere accounts worden uitgerold. Daarmee bespaart deze nieuwe functionaliteit veel tijd en kunnen configuratiefouten worden voorkomen.

“Onze nieuwe Managed Phishing Campaign-tool biedt een manier om phishing-campagnes te ontwikkelen en uit te rollen over alle accounts voor partners en IT-beheerders van grote ondernemingen vanuit één locatie”, zegt Stu Sjouwerman, CEO van KnowBe4. “Deze nieuwe tool is een direct resultaat van de feedback die we hebben ontvangen van partners en klanten om een beter beheersbaar proces te ontwikkelen voor het initiëren van phishing-campagnes vanuit meerdere accounts. Wij zien dit als een toegevoegde waarde van het KnowBe4-partnerschap.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!