MSP Technology Day – 2020

20-06-2020 | door: Redactie

MSP Technology Day – 2020
(25-06-2020)

Op 25 juni organiseert Datto de allereerste MSP Technology Day: een virtueel event waar diverse experts vertellen over de tools en technologieën die MSP’s ook in de toekomst zullen blijven inzetten, met onder andere diverse productontwikkelingen en verwachtingen voor de toekomst. Wat is de stand van zaken in de huidige MSP-markt? En waar liggen de volgende innovatiegebieden?

Tijdens deze MSP Technology Day zal tevens de RMM-technologie aan bod komen: niet alleen worden hier verbeterde integraties met Autotask PSA en Datto Continuity gedeeld, ook zullen de experts van Datto ingaan op hoe MSP’s het RMM kunnen gebruiken om verkoop- en marketinginspanningen te verhogen. Diverse innovaties op het gebied van bewaking en beheer op afstand komen aan bod, net zoals de visie over de volgende, verwachtte innovaties en ontwikkelgebieden.

Sprekers zijn onder andere Ian van Reenen, VP Software Enigineering RMM, Mike DePalma, Channel Development Manager en de nieuwe Chief Product Officer van Datto, Radhesh Menon.

Datum: 25 juni 2020

Starttijd: 14.00 uur

Inschrijven en meer informatie: https://www.datto.com/uk/events/msp-technology-day-session-1 

 

Terug naar nieuws overzicht