EZK en LNV wijzen acht dienstverleners aan voor inhuur IT-professionals
21-06-2020 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

EZK en LNV wijzen acht dienstverleners aan voor inhuur IT-professionals

Het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) en het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV) hebben een aantal partijen geselecteerd voor de inhuur van IT-professionals. Dat zijn Between Staffin, SynProfs, IT-Staffing, ITAQ, Ordina, Sogeti, COMSOLUTIONS/SLTN en Cegeka Consulting.

De raamovereenkomst heeft een geprognotiseerde jaarlijkse omvang van 35 miljoen euro over een looptijd van 4 jaar van 140 miljoen euro bijelkaar en gaat in per 15 juli 2020. 

In de raamovereenkomst nemen deel: Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit, Autoriteit Consument & Markt, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, Centraal Planbureau, Agentschap Telecom, Kerndepartement EZK en Kerndepartement LNV (inclusief Staatstoezicht op de Mijnen en Nationaal Coördinator Groningen) en Staatsbosbeheer.

“Wij zijn zeer verheugd dat wij samen met CIMSOLUTIONS en VKA invulling mogen geven aan het leveren van de beste ICT-professionals voor de ministeries. Al sinds 2013 leveren wij met deze samenwerking hoogopgeleide, kwalitatieve ICT-professionals aan het ministerie van Economische Zaken, en het feit dat we dit mogen blijven doen getuigt van de kwaliteit van onze professionals”, aldus Eugène Tuijnman, CEO SLTN.

Rein Buijtelaar, algemeen directeur bij Between Staffing: “Wij zijn bijzonder verheugd dat we met Between en onze partners, leveranciers en zzp’ers een bijdrage mogen leveren aan het succes van de ministeries. Ons klantteam zal deze mooie uitdaging met beide handen aanpakken om een succes te maken van de raamovereenkomst. Het betreft kwalitatief goede IT-professionals tegen een marktconform tarief ter beschikking stellen voor tijdelijke opdrachten ten behoeve van de Deelnemers.”

Terug naar nieuws overzicht