Witold Kepinski - 22 juni 2020

KnowBe4 sluit nieuw partnerschap met Sectricity

KnowBe4 sluit nieuw partnerschap met Sectricity image

KnowBe4, leverancier van een platform voor security awareness en phishing-simulaties, breidt zijn Benelux partnernetwerk uit met Sectricity, een onafhankelijke netwerkorganisatie van gedreven ethische hackers die actief is in Nederland en België. Het KnowBe4-partnerprogramma ondersteunt een wereldwijd netwerk van resellers, VAR’s, MSP’s en MSSP’s. KnowBe4 ondersteunt hierin met pre-, post-sales en technische kennis.

Jeffrey de Graaf (foto), Managing Director EMEA van Knowbe4: “Sectricity en KnowBe4 hebben allebei een jarenlange geschiedenis in de Nederlandse en Belgische markt. De security-specialisten van Sectricity hebben een goede kijk op awareness, kennen de markt en de uitdagingen die ze daarbij tegenkomen. Ze helpen klanten en gebruikers met toekomstvaste oplossingen, het is goed om te zien dat KnowBe4 hier een centraal deel van uitmaakt.”

Yves Van Tongerloo, oprichter van Sectricity: “Onze filosofie is om security awareness-training vol te laten beleven en ervaren vanuit een voor de gebruiker relevant perspectief. Geen saaie PowerPoint-presentaties, maar bevlogen experts in hun beste doen! Deze filosofie komt volledig overeen met die van KnowBe4 en daarom is het zo’n prettige samenwerking. Elke training die we doen zit boordevol praktische voorbeelden en live hacking-momenten die bijblijven!”

“Het is erg moedig als bedrijven één van onze experts inzetten. Het is als een inbreker die je huis controleert. Toch is een inbreker degene die alle zwakke plekken moeiteloos herkent. En dat doen onze hackers ook”, vervolgt Van Tongerloo. “We werken met een ethische code en staan aan de goede kant.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!