Comstor betaalt partners direct voor verkoop Cisco-oplossingen

Jan Cuypers, Cisco

23-06-2020 | door: Witold Kepinski

Comstor betaalt partners direct voor verkoop Cisco-oplossingen

Cisco distributeur Comstor gaat kanaalpartners onmiddellijk betalen voor Cisco-oplossingen die vóór 25 juli 2020 zijn aangeschaft en geeft hun klanten een betaaltermijn van 90 dagen op die producten. Na die 90 dagen betalen klanten tot 2021 maandelijks maar 1 procent van de contractwaarde. Het plan is onderdeel van het Business Resiliency Program van Cisco, dat is opgezet om klanten door de coronacrisis te helpen. Nieuw is ook dat Comstor als Cisco-distributeur twee schaalbare ‘Home Kits’ van Cisco aan partners kan aanbieden.

Cisco heeft het Business Resiliency Program opgezet om organisaties te helpen bij problemen met de cashflow. Het programma is van toepassing op alle Cisco-producten, maar is vooral zinvol voor bedrijven die veel technologie nodig hebben om medewerkers efficiënt thuis te laten werken als gevolg van de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus.

Binnen enkele dagen na de aankondiging door Cisco, heeft Comstor, onderdeel van Westcon-Comstor, het aantrekkelijke aanbod al beschikbaar gemaakt voor kanaalpartners. Zo kunnen hun klanten er snel van profiteren. Comstor begeleidt partners om optimaal te profiteren van deze betalingsregeling en de mogelijkheden om Cisco-oplossingen te verkopen. Het programma is voor partners ook gunstig voor hun eigen cashflow.

Cashflow geen obstakel
In deze bijzondere tijden wil Cisco volgens Russell Blackburn, EMEA VP van Comstor, voorkomen dat cashflow een obstakel is dat organisaties belemmert om de juiste technologie te gebruiken. “Dit nieuwe programma neemt deze hindernis weg voor zowel klanten als partners”, aldus Blackburn. “We zijn trots dat we het innovatieve Business Resiliency Program van Cisco aan onze kanaalpartners kunnen aanbieden. Zo helpen we resellers om hun klanten te helpen in een tijd waarin velen moeite hebben met de aanschaf van de juiste technologie.”

Gezamenlijke klanten
Jan Cuypers (foto), Senior Manager, EMEAR Partner Operations van Cisco Capital: “Het is geweldig om te zien dat de Comstor-partners binnen enkele uren na onze aankondiging al waren geïnformeerd over de betalingsregelingen van Cisco Capital. We kijken ernaar uit om met Comstor te blijven samenwerken aan dit belangrijke initiatief voor onze gezamenlijke klanten.”

Nieuwe Home Kits voor thuiswerkplekken
Naast ondersteuning voor partners en trainingen voor resellers om het programma zo goed mogelijk te gebruiken, heeft Comstor een geoptimaliseerde oplossing ontworpen voor thuiswerken in alle Cisco-architecturen. De schaalbare en flexibele ‘Home Kits’ zijn ontwikkeld onder de noemer ‘Stay Safe, Stay Connected’. De oplossingen combineren het beste van Cisco’s oplossingen op het gebied van netwerken, samenwerking, datacenters, security en diensten. Resellers kunnen hun klanten er zo van verzekeren dat medewerkers hun dagelijkse werk kunnen blijven uitvoeren zonder concessies te doen aan security en efficiëntie.

Terug naar nieuws overzicht