Witold Kepinski - 25 juni 2020

SENDTEQ lanceert MSP-platvorm voor het veilig sturen van e-mail

SENDTEQ lanceert MSP-platvorm voor het veilig sturen van e-mail image

SENDTEQ lanceert zijn MSP-platvorm voor het veilig sturen van e-mail en het uitwisselen van gegevens en gevoelige informatie. Het platform is volledig online en is in te zetten op basis van een prijs per gebruiker/per maand. Met een enterprise-oplossing voor elke gebruiker.

SENDTEQ is een security product van MoreTeq BV, die reeds de distributie van DOQEX binnen Europa verzorgt. De SENDTEQ-service is gebouwd op de enterprise-oplossingen van DOQEX en is nu beschikbaar als een service voor partners, die deze service snel kunnen inzetten als dienst aan klanten van elk formaat.

SENDTEQ biedt private data portals en SecureMail-gateways die veilig, configureerbaar en zeer gemakkelijk in te zetten zijn. Met SENDTEQ kunnen bedrijven en organisaties, onder meer uit de publieke sector, elektronische gegevens op een veilige en AVG/GDPR-conforme manier verzamelen en delen. Het SENDTEQ-platform is ideaal voor alle elektronische communicatie die van waarde is binnen elke organisatie: juridische contracten, financiële, medische en belasting-dossiers, Payroll, productontwerpen, onderzoeksresultaten, broncodes, licentiecodes, wachtwoorden en nog veel meer aldus Allard van Gelderen, Directeur van MoreTeq over SENDTEQ: “Wij zien een enorm potentieel voor het SENDTEQ-platform, omdat de oplossing voldoet aan wat er tegenwoordig door IT-managers wordt gevraagd; eenvoud, beheersbaarheid en betrouwbaarheid als een service op basis van een prijs per gebruiker/per maand.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!