Witold Kepinski - 25 juni 2020

CloudM manifesteert zich nadrukkelijk op Nederlandse en Belgische markt

CloudM, een migratie- en managementtool voor cloudomgevingen als Microsoft 365 en Google G Suite, gaat zich nadrukkelijker op de Nederlandse en Belgische markt manifesteren. CloudM heeft daarvoor een partnership met distributeur Distology gesloten. Commercieel directeur Nick Miles (foto) van CloudM licht vanuit Manchester deze stap toe.

Voor Nick Miles komt de keuze voor Distology niet uit de lucht vallen. Zelf is hij nog geen half jaar aan CloudM verbonden, maar hij kende de distributeur al uit zijn vorige baan. “Ik denk dat CloudM mooi en gebruiksvriendelijk integreert met de oplossingen die Distology al in haar portfolio heeft. We hebben niet alleen een samenwerking met Distology in Engeland, onze thuisbasis, maar we wilden nadrukkelijk ook inzetten op een betere positie in Nederland en België. Binnen die ambitie is dit een goede stap.”

Managen van data

CloudM is een tool voor organisaties die gebruikers en data willen migreren en beheren binnen de cloud-omgevingen G-Suite en Microsoft 365. Met CloudM kan het hele proces van onboarding tot offboarding en alles daartussen worden beheerd en geautomatiseerd. Workflows voor machtigingen, beleid en processen worden vanaf één plek ingesteld. Miles: “Het managen van data is key voor tal van gebieden binnen organisaties. Denk aan security, productiviteit, licentie-management, enzovoort. En niet alleen voor grote organisaties, CloudM is er vanaf 1 gebruiker tot pakweg 1 miljoen.”

Over de ambities van CloudM is Miles duidelijk: “Voor de middellange en lange termijn willen we onze footprint internationaal laten groeien. We hebben nu al klanten van over de hele wereld, we hebben meer dan 50 miljoen migraties naar de cloud gedaan en onze oplossingen vinden hun weg naar 83 landen. Maar in de toekomst willen we ook fysiek aanwezig zijn in markten als de VS, Australië en het Europese vasteland.”

“Voor Distology betekent CloudM een belangrijke uitbreiding van onze dienstverlening nu we onze partners de tool kunnen bieden voor optimale productiviteit in de cloud”, zegt Hans Maatkamp, managing director van Distology Nederland. “En er is een naadloze integratie met OKTA, waarmee we in de Benelux marktleider zijn.”

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!