AFC Ajax kiest Acronis als officiële cyberbeschermingspartner
26-06-2020 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

AFC Ajax kiest Acronis als officiële cyberbeschermingspartner

Acronis, speler op het gebied van cyberbescherming, en AFC Ajax, hebben een meerjarige samenwerkingsovereenkomst gesloten. Als officiële cyberbeschermingspartner van AFC Ajax gaat Acronis een zichtbare en tastbare rol spelen bij de Ajax Jeugdopleiding op Sportpark De Toekomst en in de Johan Cruijff ArenA.

Acronis gaat AFC Ajax voorzien van de nieuwste cyberbeschermingsoplossingen voor het optimaliseren van data workflows, die het team moeten helpen de prestaties te verbeteren, zowel op als naast het veld.

Edwin van der Sar, algemeen directeur AFC Ajax: "Data en innovatie worden steeds belangrijker, voor ons als voetbalclub en als organisatie. Privacy en databeveiliging zijn daarom net zo cruciaal. Met Acronis hebben we een betrouwbare en deskundige partner die onze data opslaat, toegankelijk maakt en beveiligt. Ze doen dit voor De Toekomst - de bakermat van onze club waar veel data verzameld en verwerkt wordt, maar ook in de Johan Cruijff ArenA en bij onze voetbalgerelateerde en bedrijfsactiviteiten elders in de wereld. Acronis’ expertise in kunstmatige intelligentie en machine learning-technologie zal onze bedrijfsvoering verder optimaliseren."

Terug naar nieuws overzicht
Security