Wouter Hoeffnagel - 28 juni 2020

Acer lanceert de Premium Convertible 2K Chromebook Spin 713 op basis van Project Athena

Acer lanceert de Premium Convertible 2K Chromebook Spin 713 op basis van Project Athena image

Acer introduceert de Acer Chromebook Spin 713. De Acer Chromebook Enterprise Spin 713 wordt geleverd met alle zakelijke mogelijkheden van Chrome OS.

De laptop is mede ontwikkeld als onderdeel van Intel’s Project Athena innovatieprogramma voor mobiele prestaties met de nieuwste 10e generatie Intel Core-processoren. Deze processoren zijn ontwikkeld met het oog op de volgende generatie computers en platformstabiliteit. Acer biedt met de Chromebook Spin 713 een combinatie met 'militaire duurzaamheid' en een flexibel ontwerp.

2K 13.5-inch touchscreen

Het apparaat is voorzien van een 3:2 2K VertiView Corning Gorilla Glass 13.5-inch touchscreen. Deze biedt meer ruimte voor onder meer websites, documenten en spreadsheets en verhoogt zo de productiviteit. De nieuwe Acer Chromebook Spin 311 wordt gelanceerd in een convertible ontwerp met een accuduur van 15 uur en een 11.6-inch scherm met Corning Gorilla Glass.

De nieuwe Acer Chromebook Spin 311 is gelanceerd in een convertible ontwerp met een accuduur van 15 uur en een 11.6-inch scherm met Corning Gorilla Glass.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!