Tech Data biedt NETGEAR Insight Cloud Networking Solutions

29-06-2020 | door: Witold Kepinski

Tech Data biedt NETGEAR Insight Cloud Networking Solutions

Tech Data maakt bekend het Insight-assortiment van NETGEAR te hebben opgenomen in Tech Data’s StreamOne Cloud Marketplace. Kleine en middelgrote bedrijven in Europa kunnen hiermee abonnementen beheren via een gestroomlijnd online proces voor bestellen, leveren, factureren en verlengingen.

NETGEAR Insight biedt channelpartners de mogelijkheid een werkelijk slim netwerk-ecosysteem te ontwikkelen met een uitgebreide oplossing voor extern netwerk- en apparaatbeheer. Met Insight kunnen bedrijven op afstand hardware en services monitoren via het cloudportal of met de mobiele app van Insight. Dankzij instelling via plug-and-play wordt een vereenvoudigde gebruikerservaring geboden. Insight is geschikt voor uiteenlopende configuratie- en netwerkscenario's en ondersteunt alles van de meest fundamentele netwerken tot multi-tenancy omgevingen met meerdere rollen.

“Met NETGEAR Insight en onze krachtige StreamOne Cloud Marketplace beschikken MKB-partners, MSP’s, VAR’s, system integrators en hun klanten over een allesomvattend proces. Ze kunnen zo hun digitale transformatie versnellen, bedrijfsgroei bereiken en innovatieve oplossingen aanbieden”, aldus Dominique Meyer, Vice-President PC’s en randapparatuur, Europa bij Tech Data. “Met de aanvulling van NETGEAR Insight versterken we ons uitgebreide assortiment met een cloudoplossing voor beheer die is gericht op resellers en MSP’s. Bedrijven kunnen nu netwerken ontwikkelen die volledig thuishoren in een wereld waar servicelevering op afstand tot de standaardpraktijk behoort.”

“We zijn erg blij met onze samenwerking met Tech Data en kunnen nu NETGEAR Insight via de StreamOne Cloud Marketplace aanbieden”, vertelt Gary Newson, marketingmanager EMEA bij NETGEAR. “Insight biedt uniform extern beheer van apparaten die met NETGEAR Insight worden beheerd, en allemaal vanaf een enkel scherm. Extern beheer wordt steeds meer de norm. Deze samenwerking komt op het perfecte moment voor MKB’s die voor hun bedrijven een upgrade zoeken naar een probleemloze en uitgebreide oplossing voor netwerkbeheer.”

Terug naar nieuws overzicht
Cloud