ALSO lanceert een nieuw loyaliteitsprogramma in de Benelux

Bas Janssen, Chief Customer Officer ALSO Benelux

29-06-2020 | door: Witold Kepinski

ALSO lanceert een nieuw loyaliteitsprogramma in de Benelux

Loyaliteit wordt beloond bij ALSO: na maanden van voorbereidingen is de ALSO Bonus Club op 24 juni 2020 live gegaan in Nederland en België. Door Bonus Club producten te kopen bij ALSO kunnen resellers Bonus Punten sparen. Deze punten kunnen verzilverd worden voor cadeaus in de ALSO Bonus Club Giftshop waar men kan kiezen uit meer dan 1200 verschillende geschenken.

In de ALSO webshop en op de ALSO website kunnen resellers de Bonus Club promotie producten vinden evenals informatie over het aantal Bonus Punten dat zij bij hun aankoop kunnen verdienen. “Met dit nieuwe loyaliteitsprogramma willen we onze klanten bedanken voor hun vertrouwen in ons als partner”, zegt Bas Janssen (foto), Chief Customer Officer van ALSO Benelux. “De eerste feedback van onze klanten is zeer positief en het aantal registraties voor de Bonus Club groeit met de dag”.

ALSO klanten kunnen zich gratis registreren voor de ALSO Bonus Club en deelnemen aan dit programma is zeer eenvoudig. Het programma biedt niet alleen zeer interessante promoties, maar geeft resellers ook de flexibiliteit om hun Bonus Punten direct in te wisselen of op te sparen voor cadeaus van een grotere waarde. "We blijven werken aan dit programma en bieden altijd nieuwe interessante promoties aan om de relaties met onze resellers te versterken", concludeert Bas Janssen. "We zijn nu live in 16 ALSO landen en in de komende maanden zullen we de Bonus Club ook in de rest van de ALSO landen lanceren".

Meer informatie over de Bonus Club en registratie:

Link BE: https://www.also.com/ec/cms5/nl_2320/2320/informatie/bonus-club/index.jsp

Link NL: https://www.also.com/ec/cms5/nl_2400/2400/informatie/bonus-club/index.jsp

Terug naar nieuws overzicht
Hardware