Het Internet Huis gaat haar activiteiten splitsen

IoT Solutions Group

30-06-2020 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Het Internet Huis gaat haar activiteiten splitsen

Het Internet Huis gaat haar activiteiten splitsen. Het bedrijf is medio 2015 opgericht door het ondernemerspaar Pieter en Anita Hoenderken. Als experts op het gebied van 4G internetverbindingen en IoT “Internet of Things” activiteiten maakt het bedrijf een groei door. Als gevolg hiervan gaat Het Internet Huis haar activiteiten splitsen. Het Internet Huis gaat zich exclusief richten op het leveren van internetverbinding voor de zakelijke markt. Het gaat hierbij voornamelijk om de verzorging van draadloze 4G verbindingen & glasvezel aansluitingen, maar ook de verhuur van tijdelijk internet. 

IoT Solutions Partner wordt de nieuwe identiteit voor onze IoT “Internet of Things” activiteiten. Hierbij ontzorgen we ondernemers door advisering & ontwikkeling tot en met de eindoplossing. "Via de brede kennis en de goede relaties met hogescholen, universiteiten en gerenommeerde partners kunnen we het bedrijfsleven en organisaties ondersteunen bij het optimaal inzetten van IoT-oplossingen. Steeds meer bedrijven zijn zich bewust van hoe waardevol hun bedrijfsdata is en de kansen die IoT herbergt. Historische bedrijfsdata en data gegenereerd door IoT kunnen bij juiste interpretatie de concurrentiepositie namelijk positief beïnvloeden. De verzamelde data kunnen waardevolle inzichten geven over bijvoorbeeld gedragingen en voorkeuren en zodoende resulteren in kostenbesparing en toegenomen klanttevredenheid", aldus Anita Hoenderken.

Daarnaast kan de inzet van IoT ook een bijdrage leveren aan duurzaamheid, milieu en klimaat. "Bijvoorbeeld resulterend in het optimaal benutten van energie en/of het vermijden van waterverspilling. Er zijn legio oplossingen denkbaar tijdens het IoT-implementatieproces. Als IoT-experts helpen we klanten graag tijdens het brainstormen", aldus Hoenderken.

Op de nieuwe website staat meer uitgebreide informatie: www.iotsolutionspartner.nl

Terug naar nieuws overzicht