CMS Benelux en ViewSonic Benelux sluiten distributie-overeenkomst

01-07-2020 | door: Redactie
Deel dit artikel:

CMS Benelux en ViewSonic Benelux sluiten distributie-overeenkomst

CMS Distribution, distributeur van Fitbit in Nederland is een samenwerking gestart met ViewSonic Benelux, Amerikaanse fabrikant van monitoren, projectoren en large format displays. De toenemende vraag vanuit de markt vanwege de versnelde opkomst van thuiswerken en de doorzettende trend van hoogwaardig home-entertainment was de directe aanleiding voor dit nieuwe partnership.

‘CMS Distribution is een relatief nieuwe partij in het Nederlandse distributielandschap, maar is al meer dan dertig jaar op Europese schaal een bekende naam en voor veel vendoren een vertrouwde partner. CMS is geen dozenschuiver en bij ons zijn merken echt te gast, zij krijgen ruime aandacht, van pre-sales tot customer-service. Dezelfde aandacht besteden we ook aan de selectie van de merken die we vertegenwoordigen. ViewSonic deelt dezelfde ambitie en dezelfde liefdevolle aandacht om met mooie producten de eindgebruiker met technologie te verbinden. Het is een kleurrijke toevoeging aan ons portfolio. Ik kijk vooruit naar een zeer succesvolle samenwerking’, aldus Walter DornstedtSales & Vendormanager van CMS Distribution.

‘Ik ben ook verheugd dat we met CMS Distribution aan de slag gaan’, zegt Frank Husken, Regional Manager Benelux van ViewSonic. Onze producten raken de juiste snaar bij de gebruikers, en ze vergemakkelijken en verrijken het consumeren van visuele content. Onze productrange biedt zowel de professionele gebruiker, de verwende filmfan als de fanatieke gamer altijd een aantrekkelijke oplossing. En er zit nog veel moois in de pijplijn!  CMS Distribution geeft ons de extra ‘reikwijdte’ en ‘penetratie’ om onze dekking binnen Nederland en België verder te optimaliseren. Daarbij is ook ViewSonic, hoewel een bekende naam, net als CMS een relatief nieuwe speler in de Benelux.  Kortom, een mooie match, waar de retailers, resellers en consumenten van zullen gaan profiteren!’ 

Terug naar nieuws overzicht
Hardware