AnyLinQ stelt Gerben Verheul aan als Vendor Manager
02-07-2020 | door: Witold Kepinski

AnyLinQ stelt Gerben Verheul aan als Vendor Manager

AnyLinQ Group, IT-kennispartner en specialist op het gebied van datamanagement-oplossingen, heeft Gerben Verheul (foto) aangesteld als Vendor Manager.

Gerben Verheul (37) is sinds 2014 in dienst bij AnyLinQ in verschillende functies. Per 1 juli is hij aangesteld als Vendor Manager. Zijn functie valt onder de Operations-tak van AnyLinQ en heeft betrekking op alle vendoren waar AnyLinQ mee samenwerkt. De afgelopen anderhalf jaar heeft hij deze functie al vervuld voor een aantal vendoren. Verheul heeft een handelsachtergrond en heeft voordat hij bij AnyLinQ kwam bij diverse IT-bedrijven gewerkt, waaronder Telindus.

De kersverse Vendor Manager gaat het vendor-ecosysteem van AnyLinQ en de daarbij behorende partners inzichtelijk maken en structureren: “Tot nu toe was deze verantwoordelijkheid versnippert binnen de organisatie. Dat is voor de lange termijn niet wenselijk. Mijn taak is om alle samenwerkingen met vendoren en partners in kaart te brengen en waar nodig aan te scherpen. Welke certificeringen hebben we? Hoe kunnen we die verlengen? Waar kunnen we onze status upgraden? Hoe en bij wie kopen we het in en voor welke prijs? Zo verzekeren we onszelf ervan dat we altijd het beste aan de klant kunnen bieden, zowel qua kennis als qua technologie. Maar ook wat betreft prijs. Als we innovatief, concurrerend en onderscheidend willen blijven dan moeten we ook voor onszelf de lat constant zo hoog mogelijk leggen.”

Het langetermijndoel ligt uiteraard in het verlengde van die opdracht. Verheul: “Ik ga onze partnerships en commitment met vendoren voor langere tijd vastleggen om zo voor de toekomst duidelijkheid en stabiliteit te creëren. Voor onze klanten en voor onszelf. Als ik ons vendor- en partnerecosysteem helder en overzichtelijk in kaart heb en de overeenkomsten die daarvoor noodzakelijk zijn voor een langere periode heb kunnen vastleggen dan is dit deel van mijn missie geslaagd.”

Terug naar nieuws overzicht
Hardware