Tech Data lanceert Dell Dinsdag met kortingen en speciale acties

02-07-2020 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Tech Data lanceert Dell Dinsdag met kortingen en speciale acties

Vanaf dinsdag 7 juli zet Tech Data elke dinsdag de kracht van Dell in de schijnwerpers met het nieuwe initiatief ‘Dell Dinsdag’. Op Dell Dinsdag profiteren nieuwe en bestaande partners van mooie kortingen, virtuele events en aantrekkelijke incentives. Tech Data ondersteunt haar klanten met persoonlijk advies en organiseert effectieve marketingactiviteiten.

Forse kortingen op technologie van Dell
Met de nieuwste producten van Dell zijn organisaties klaar voor de toekomst. Op Dell Dinsdag geeft Tech Data honderden euro’s korting op technologie van Dell. Tech Data geeft zijn partners daarnaast advies op maat om de beste oplossingen voor hun klanten te vinden.

Incentives en effectieve marketingactiviteiten
Naast de technologie van Dell is er op Dell Dinsdag aandacht voor de exclusieve incentive-programma’s van Tech Data. Partners maken deze maand kans op o.a. een vaarbewijs of een masterclass 'consultative selling'. Door het delen van kennis helpt Tech Data zijn partners om Dell te verkopen en incentives te verzilveren. Tech Data organiseert bijvoorbeeld virtuele Dell events en trainingsprogramma’s.

Meer voordeel als Dell Technologies Partner
Als Dell Technologies Partner profiteren partners van extra voordeel. Door deelname aan het partnerprogramma krijgen zij extra korting op het uitgebreide portfolio van Dell én hebben zij toegang tot sales- en marketingtools en trainingsprogramma’s.

Terug naar nieuws overzicht
Hardware