IBM benoemt Marta Martinez Alonso tot General Manager EMEA

Marta Martínez Alonso, IBM EMEA

03-07-2020 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

IBM benoemt Marta Martinez Alonso tot General Manager EMEA

IBM kondigt aan dat Marta Martínez Alonso is aangesteld als de nieuwe General Manager voor IBM Europe, Middle East and Africa (EMEA). Ze volgt Martin Jetter op, die sinds begin 2019 leiding gaf aan de Europese bedrijfsvoering. De heer Jetter blijft tot eind 2020 voorzitter van IBM Europe.

Marta Martinez Alonso wordt de eerste vrouw die verantwoordelijk is voor de EMEA regio. Ze zal verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse leiding, omzetgroei, klanttevredenheid en werknemersbetrokkenheid in een regio met meer dan 100 landen en een sterke multiculturele diversiteit.

Ze heeft meer dan 30 jaar ervaring en was voorafgaand aan deze functie verantwoordelijk voor IBM Spanje, Israël, Griekenland en Portugal. In 2019 werd Marta Martínez Alonso door Corporate Reputation Business Monitor opgenomen in de top 10 van beste leidinggevende zakenvrouwen van Spanje. Daarnaast is ze in 2014 erkend als beste Spaanse vrouwelijke CEO door de Spaanse Federatie van Vrouwelijke Directors, Executives, Professionals en Entrepreneurs (Fedepe).

Terug naar nieuws overzicht
Software