Nuvias wordt distributeur van ColorTokens Cybersecurity Solutions

07-07-2020 | door: Redactie

Nuvias wordt distributeur van ColorTokens Cybersecurity Solutions

Nuvias Group gaat de distributie van de diensten van ColorTokens Cybersecurity Solutions verzorgen in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA). ColorTokens is een toonaangevende leverancier van securitydiensten in de cloud en biedt proactieve Zero Trust-beveiliging voor de clouddiensten, lokale netwerken, dynamische applicaties, endpoints en gebruikers van lokaal en internationaal opererende bedrijven.

Nuvias heeft met ColorTokens de mogelijkheid om meer ‘thought leadership’ in de markt voor cybersecurity te verkrijgen. ColorTokens is leverancier van het bekroonde Spectrum Platform met securityproducten en -diensten die bedrijven helpen met de digitale beveiliging van kritieke data met ongeëvenaarde zichtbaarheid en flexibele segmentatie.

Nuvias zal een selecte groep Value Added Resellers en partners identificeren die disruptieve technologieën willen introduceren bij hun belangrijkste klanten. Nuvias zal de oplossingen van ColorTokens in eerste instantie distribueren in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland DACH-regio en de Benelux.

ColorTokens gebruikt Zero Trust-security (ZT) dat een framework-benadering is van cyberbeveiliging die niet automatisch iemand of iets binnen of buiten de beveiligde omgeving vertrouwt. De benadering vereist verificatie van alle personen en apparaten die verbinding willen maken met de applicaties en systemen van de organisatie voordat toegang wordt verleend. Deze aanpak gebruikt een veelvoud aan technologieën zoals strong identity (IAM, PAM), multi-factor authenticatie, vertrouwde endpoints, netwerksegmentatie, toegangscontroles en gebruikerskenmerken om toegang tot gevoelige gegevens en systemen te compartimenteren en reguleren.

De Zero Trust-architectuur bestaat al een paar jaar, maar is nog een markt voor early adopters. Zero Trust wint aan kracht aangezien bedrijven hun digitaliseringsstrategieën nu uitbreiden en de noodzaak zien om hun beveiliging opnieuw te ontwerpen. De wereldwijde markt voor Zero Trust-security groeit naar verwachting jaarlijks met 15,4 procent en zal in 2025 een waarde van 32,15 miljard dollar bereiken.

Terug naar nieuws overzicht