Raamcontract inhuur ICT professionals door BZK was grootste transactie in Q2 2020

Lammert Gerkes, VPPipeline

06-07-2020 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Raamcontract inhuur ICT professionals door BZK was grootste transactie in Q2 2020

VPPipeline noteert het raamcontract voor de inhuur van ICT professionals door het ministerie van BZK als de grootste transactie in Q2 2020, zo staat te lezen in het kwartaal rapport Recent Transactions Q2 2020. Het raamcontract heeft een looptijd van 4 jaar en een waarde van 150 miljoen euro en is gegund aan Between Holding, Cim Solutions, Headfirst, iSense, LinkIT, Ordina en ItaQ.

Bijzonder is ook de raamovereenkomst voor het leveren van standaard software en aanverwante dienstverlening die de UMC's gezamenlijk af hebben gesloten met Protinus IT. Het contract beloopt 4 jaar en heeft een geschatte waarde van 140 miljoen Euro.

“Tijdens Q2 2020 hebben we 52 transacties geïdentificeerd en geregistreerd. Daarvan vonden slechts 3 plaats in de particuliere sector.”, zegt Lammert Gerkes (foto), eigenaar en oprichter van VPPerform die elk kwartaal het VPPipeline Recent Transactions rapport opstelt. “In 79 procent van deze transacties is de TCV (totaalwaarde van de opdracht) openbaar gemaakt, deze lag tussen 1 en minimaal 150 miljoen euro.”

Bekijk het VPPipeline Recent Transactions Report op: www.vppipeline.com/reports

vppipeline-report-Q2-2020-summary.pdf

Terug naar nieuws overzicht