CyrusOne stelt Bruce Duncan aan als CEO

07-07-2020 | door: Witold Kepinski

CyrusOne stelt Bruce Duncan aan als CEO

CyrusOne, een datacenter provider, heeft aangekondigd dat de Raad van Bestuur van CyrusOne Bruce W. Duncan heeft verkozen tot President & Chief Executive Officer en als lid van de Raad van Bestuur, effectief op 6 juli 2020.

Duncan volgt Tesh Durvasula op, die sinds 20 februari 2020 de interim-president en CEO van CyrusOne is. Durvasula zal samenwerken met de heer Duncan om een soepele overgang van leiderschap te verzekeren.

Alex Shumate, voorzitter van de CyrusOne Board, zei: “Bruce is een bewezen vastgoedmanager met tientallen jaren ervaring als CEO van REIT en directeur van een openbaar bedrijf. We zijn ervan overtuigd dat Bruce de juiste persoon is om het bedrijf te leiden in onze strategische uitvoering, voortdurende groei en internationale expansie. ”

Duncan heeft meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van vastgoedbeheer, ontwikkeling en wereldwijde investeringen in verschillende soorten onroerend goed. Hij heeft een trackrecord gehad als CEO en directeur van meerdere openbare bedrijven: Cadillac Fairview Corporation, Equity Residential, Starwood Hotels & Resorts Worldwide, Inc. en First Industrial Realty Trust, Inc. Hij is momenteel voorzitter van de raad van bestuur van First Industrial Realty Trust, Inc. en is lid van de raden van bestuur van Marriott International Inc. en Boston Properties, Inc.

Terug naar nieuws overzicht
Datacenter