Bechtle Group NL Public wint aanbesteding Wageningen University & Research

09-07-2020 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Bechtle Group NL Public wint aanbesteding Wageningen University & Research

De Bechtle Group NL Public heeft een aanbesteding gewonnen voor IT-hardware bij Wageningen University & Research (WUR). De aanbesteding gaat over de levering van werkplekapparatuur en smartphones inclusief bijbehorende dienstverlening.

Met ruim 6.500 medewerkers en 12.000 studenten uit meer dan 100 landen is de universiteit actief in het domein van gezonde voeding en leefomgeving overal ter wereld, voor zowel overheden als voor het bedrijfsleven. De missie van de WUR? “To explore the potential of nature to improve the quality of life”.

De afgelopen 4 jaar had de WUR al een lopende overeenkomst met ARP. Tijdens deze periode werd de IT-hardware evenals de mobiele telefonie geleverd. Nu heeft de universiteit ervoor gekozen om onze samenwerking voort te zetten. De omvang van de aanbesteding is geraamd op 16 miljoen, over een periode van 5 jaar. De exacte startdatum zal naar verwachting 1 augustus of 1 september zijn.

De Bechtle Group NL Public bestaat uit verschillende entiteiten van de Bechtle organisatie in Nederland: ARP, Bechtle direct en Buyitdirect. In de groep bundelen de entiteiten hun krachten, waardoor wij onze klanten gevarieerde diensten op maat en een brede expertise kunnen aanbieden. Zó speelt de Bechtle Group NL Public nog beter in op omvangrijke Europese aanbestedingstrajecten.

Terug naar nieuws overzicht
Hardware